(NoSOBLIWOST)QÆ NADANNQ MEDI^NIH TA SOCÆALXNIH POSLUG DLQ WRAZLIWIH KATEGORÆJ NASELENNQ Z WIKORISTANNQM ÀENDERNO(B-(N^UTLIWOGO PÆDHODU (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ KURSÆW PÆDWI]ENNQ KWALÆFÆKACÆÇ FAHÆWCÆW(B, (NQKÆ NADA@TX SOCÆALXNO(B-(NMEDI^NÆ POSLUGI (B/s)E - (NqRO[ENKO(B, (Na(B. (No(B.s; (NwARBAN(B, (Nm(B. (N`(B.s; (N{ULXGA(B, (Nl(B. (No(B.s; (NpATINOK(B, (No(B. (Np(B.s; (NrOMANOWA(B, (Nn(B. (Nf(B.s; (NlQDNEWA(B, (Na(B. (Nw(B.s; (NwALOWA(B, (Nl(B. (Nm(B.s; (NgAJDUK(B, (Ns(B. (Ng(B.s; (NnAC)QÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWAs)E (NfAKULXTET SOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIH NAUK TA UPRAWLÆNNQs)E; (Nm)QÆVNARODNIJ BLAGODÆJNIJ FOND (B"(NaLXQNS GROMADSXKOGO ZDOROW(B'(NQ(B"s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmbf (B"(NaLXQNS GROMADSXKOGO ZDOROW(B'(NQ(B",s, 2017)
(NpOS)QÆBNIK (B- (NCE ODNA Z PER[IH PUBLÆKACÆJ(B, (NW QKÆJ ROZGLQDA@TXSQ OSOBLIWOSTÆ SOCÆALXNOÇ ROBOTI W UMOWAH DECENTRALÆZACÆÇ WLADI Æ REFORMUWANNQ RÆZNIH GALUZEJ(B, (NWISWÆTL@ÃTXSQ NEOBHÆDNÆSTX ZASTOSUWANNQ ÀENDERNOGO PÆDHODU W SOCÆALXNÆJ ROBOTÆ Z URAZLIWIMI KATEGORÆQMI NASELENNQ TA OHORONÆ GROMADSXKOGO ZDOROW(B'(NQ(B.s)E
(NpREDM(B. (NPOKAV^IK(B.: (NS(B. 110s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- )Qà(NENDERNA PSIHOLOGÆQs)E; (NKL)QÆÃNTs)E; (NPLANUWANNQs; (NMON)QÆTORINGs)E; (NWRAZLIW)QÆ KATEGORÆÇs)E; (NM)QÆVSEKTORALXNA SPÆWPRACQs)E; )QÀ(NENDERNA RÆWNÆSTXs)E