(NsOC)QÆALXNA ROBOTA Z WNUTRÆ[NXO PEREMÆ]ENIMI OSOBAMI W SU^ASNIH UMOWAH (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ STUDENTÆW Æ MAGÆSTRÆW SPECÆALXNOSTTEJ (B"(NsOCÆALXNA ROBOTA(B" Æ "(NsOCÆALXNA PEDAGOGÆKA(B" /s)E - (NgRIGORENKO(B, )Qæ. (No(B.,s)E; (NsAWELX)QÃWA(B, (Nn(B. (Nm(B.s)E; (NpOLTAWSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ w(B. (Ng(B. (NkOROLENKAs)E ((NpOLTAWA (B:s (Npnpu(B,s, 2017)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENÆ TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ(B, (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOWÆ J TEHNOLOGÆ^NÆ ASPEKTI SOCÆALXNOÇ Æ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ ROBOTI Z WNUTRÆ[NXO PEREMÆ]ENIMI OSOBAMI W SU^ASNIH REALÆQH uKRAÇNI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 74-81s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NW)QÆJSXKOWIJ KONFLÆKTs)E; (NOKUPOWAN)QÆ TERITORÆÇs)E; (ND)QÆTI MÆGRANTÆWs)E