(NpSIHOLOGO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NÆ ZASOBI ROZWITKU EMOCÆJNOGO ÆNTELEKTU STAR[OKLASNIKÆW (B:s)E (NDISERTAC)QÆQ NA ZDOBUTTQ NAUKOWOGO STUPENQ KANDIDATA PSIHOLOGÆ^NIH NAUK (B/s)E - (NmOGILQSTA(B, (NsW)QÆTLANA mIKOLAÇWNA(B,s)E; (NpANASENKO(B, (NnATAL)QÆQ mIKOLAÇWNA(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2021)
(NdISERTAC)QÆ@ PRISWQ^ENO AKTUALXNÆJ DLQ PEDAGOGÆ^NOÇ TA WÆKOWOÇ PSIHOLOGÆÇ PROBLEMÆ PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NIH ZASOBÆW ROZWITKU EMOCÆJNOGO ÆNTELEKTU STAR[OKLASNIKÆW(B. (Nu DISERTACÆÇ TEORETI^NO OBÀRUNTOWANO J EKSPERIMENTALXNO WIW^ENO OSOBLIWOSTÆ ROZWITKU EMOCÆJNOGO ÆNTELEKTU STAR[OKLASNIKÆW PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NIMI ZASOBAMI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 168-197s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpEDAGOG)QÆ^NA PSIHOLOGÆQs)E -- (NeMOC)QÆJNIJ ÆNTELEKTs)E