(NeMOC)QÆJNIJ ÆNTELEKT LÆDERA U SFERÆ BÆZNESU (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkNI[(B, (NaNASTAS)QÆQ ãWGENÆWNA(B,s)E; (NrOMANOWSXKIJ(B, (No(B. (Ng(B.,s; (NkALA[NIKOWA(B, (Ns(B. (Nw(B.,s; (NnAC)QÆONALXNIJ TEHNÆ^NIJ UNÆWERSITET (B"(NhARKÆWSXKIJ POLÆTEHNÆ^NIJ ÆNSTITUT(B"s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Ndp (B"(Nnwc (B"(NpR)QÆORITETI(B",s)E, 2016)
(NpUBL)QÆKACÆ@ ZDÆJSNENO U MEVAH pROEKTU pROGRAMI (BTEMPUS "(NoSWÆTA DLQ LÆDERSTWA(B, Æ(NNTELÆGENTNOSTÆ TA ROZWITKU TALANTU(B". (NnAW^ALXNIJ POSÆBNIK ROZROBLENIJ Z METO@ ROZWITOKU UPRAWLÆNSXKOÇ KOMPETENTNOSTÆ BÆZNES(B-(NLÆDERÆW NA OSNOWÆ ZASWOÃNNQ NAWI^OK EMOCÆJNOGO ÆNTELEKTU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NeMOC)QÆJNIJ ÆNTELEKTs)E -- (Nl)QÆDERSTWOs)E; (ND)QÆAGNOSTIKAs)E; (NROZWITOK NAWI^OKs; (NANAL)QÆZ POWEDÆNKIs)E