(NpER[)QÆ STO DNÆW DLQ RODIN(B, (NDÆTI QKIH OTRIMALI DÆAGNOZ AUTIZM (B:s)E (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - Autism Speaks; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OHORONI ZDOROW(B'(NQ uKRAÇNIs)E (Ndu nAUKOWODOSL)QÆDNIJ ÆNSTITUT PSIHÆATRÆÇs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2019)
(NdANIJ POS)QÆBNIK (B- (NCE ZBÆRKA REKOMENDACÆJ(B, (NQKÆ MOVUTX ZORÆÃNTUWATI W POWSQKDENNOMU VITTÆ(B. (NwÆN MÆSTITX ÆNFORMACÆ@ PRO DÆAGNOSTIKU(B, (NTIPI WTRU^ANNQ(B, (NLÆKUWANNQ SUPUTNÆH ROZLADÆW TA PORADI DLQ RODINI(B, (NQKÆ OPINILASQ W NOWIH UMOWAH(B. (NtAKÆ REKOMENDACÆÇ DOPOMOVUTX BATXKAM [WIDKO ORGANÆZUWATI SWOÃ VITTQ TA ZNAJTI NAJKRA]IJ [LQH DLQ ROZWITKU DÆTEJ Z ras(B.s)E
(NrEKOMENDOWANO DO WIDANNQ W QKOST)QÆ NAW^ALXNOGO POSÆBNIKA DLQ BATXKÆW DÆTEJ Z ROZLADAMI ZAGALXNOGO ROZWITKU w^ENO@ RADO@ du (S0(NnAUKOWODOSLÆDNIJ ÆNSTITUT PSIHÆATRÆÇ moz uKRAÇNI(S1s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 99-100s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsPEC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E -- (NaUTIZMs; (NKOMUN)QÆKACÆQs)E; (NSTRESOST)QÆJKÆSTXs)E; (NROZUM)QÆNNQ POWEDÆNKIs)E; (NOTRIMANNQ POSLUGs; (NKOREKC)QÆQ SIMPTOMÆWs)E; (NPRIKLADNIJ ANAL)QÆZ POWEDÆNKIs)E; (NMOWLENN)QÃWA POWEDÆNKOWA TERAPÆQs)E; (NdENWERSXKA MODELXs; (NL)QÆKUWANNQ BÆOLOGÆ^NIH STANÆWs)E; (NMETOD WTRU^ANNQs