(NpSIHOLOG)QÆQ SMISLOVITTÃWOGO ROZWITKU OSOBISTOSTÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NfURMAN(B, (NaNATOL)QÆJ aNATOLÆJOWI^(B,s)E; (NtERNOP)QÆLXSXKIJ NACÆONALXNIJ EKONOMÆ^NIJ UNÆWERSITETs)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (Ntneu(B,s, 2017)
(NmONOGRAF)QÆ@ PRISWQ^ENO TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NOMU OBÀRUNTUWANN@ SMISLOVITTÃWOÇ SFERI OSOBISTOSTÆ QK SISTEMI SWÆDOMÆSNIH ORGANÆZOWANOSTEJVITTÃAKTIWNOSTÆ(B, (N]O WPORQDKOWUÃ ÇÇ ÆNTENCÆJNÆ TA POTENCÆJNÆZAPITI(B, (NZASWÆD^UÃ POWNOMÆRNE OSQGNENNQ SEBE Æ DÆJSNOSTÆ(B, (NSTANOWITX EKZISTENCÆJNE OSEREDDQ ÇÇ PERSONÆFÆKOWANOGO BUTTQ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 451-491 . - æ(NMENNIJ POKAV^IK(B.: (NS(B. 492-503s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NrOZWITOK OSOBISTOST)QÆs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA REFLEKSÆQs)E; (NOSOBIST)QÆSNIJ SWÆTs)E; (NSENSOVITT)QÃWA SFERAs)E; (NMISLED)QÆQLXNÆSTXs)E; (NEP)QÆSISTEMNA ORGANÆZACÆQs)E