(NpSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGA POSTRAVDALIM WNASLÆDOK KRIZOWIH TRAWMATI^NIH PODÆJ (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nk)QÆSAR^UK(B, (Nz(B. (Ng(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlOGOS (B,s, 2015)
(NmETODI^NIJ POS)QÆBNIK POBUDOWANO NA OSNOWÆ OSMISLENNQ Æ UZAGALXNENNQ OTRIMANOGO WLASNOGO DOSWÆDU PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI POSTRAVDALIM WNASLÆDOK EKSTRIMALXNIH PODÆJ W uKRAÇNÆ(B. (Nw NXOMU WISWÆTL@@TXSQ DEQKÆ WAVLIWÆ TEORETI^NÆ ASPEKTI PEREVIWANNQ KRIZOWIH TRAWMATI^NIH SITUACÆJ(B, (NROZGLQDAÃTXSQ PRAKTIKA NADANNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI RÆZNIM KATEGORÆQM POSTRAVDALIH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGAs)E; (NWNUTR)QÆ[NXO PEREMÆ]ENÆ OSOBIs)E; (NW)QÆJSXKOWOSLUVBOWCÆs)E; (ND)QÆTIs)E; (NS)QÆM(B'(NQs)E; (NART(B-(NTERAP)QÆQs)E; (NMAS(B-(NMED)QÆAs)E