(Nd)QÆTI TA WÆJNA(B: (NNAW^ANNQ TEHNÆK ZCÆLENNQ (B:s)E (NMETODIKA (B/s - (N~ERNENKO(B, (NoLENA(B,s; (NlEMIK(B, (NmIROSLAWA(B,s; (NqWNA(B, (NkATERINA(B,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SOCÆALXNOÇ TA POLÆTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇs)E; (NuKRA)QÇNSXKIJ KATOLICXKIJ UNÆWERSITETs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHÆ^NOGO ZDOROW(B'(NQs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2016)
(NmETODIKA ROZROBLENA NA OSNOW)QÆ DOKAZOWOGO KOGNÆTIWNO(B-(NPOWEDÆNKOWOGO PÆDHODU TERAPÆÇ POSTTRAWMATI^NIH ROZLADÆW U DÆTEJ(B. (NwONA BULA REALÆZOWANA U RQDÆ KRAÇN(B, (N]O BULI OHOPLENÆ WÆJNO@(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 87s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpRAKTI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NTRAWMATI^N)QÆ PODÆÇs)E; (NTRAWMATI^NIJ STRESs; (NL)QÆKUWANNQs)E; (NPROF)QÆLAKTIKAs)E; (NROBOTA W UQW)QÆs)E; (NK)QÆNESTETI^NÆ TEHNÆKIs)E; (NSLUHOW)QÆ TEHNÆKIs)E; (NN@HOW)QÆ TEHNÆKIs)E; (NZBUDLIW)QÆSTXs)E; (NUNIKANNQs; (NWTRATAs