(NpSIHOLOG)QÆQ TRAWMU@^IH SITUACÆJ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NtURIN)QÆNA(B, (NoLXGA lEONTÆÇWNA(B,s)E; (Nm)QÆVREGÆONALXNA AKADEMÆQ UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpERSONAL(B,s, 2017)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZKRITO OSNOWI PSIHOLOGÆÇ TRAWMU@^IH SITUACÆJ(B, (NSUTNÆSTX Æ ZMÆST OSNOWNIH KATEGORÆJ(B, (NWISWÆTLENO ZAGALXNÆ POLOVENNQ STOSOWNO SPECIFÆKI DOSLÆDVENNQ WINIKNENNQ PSIHÆ^NIH TRAWM TA POSTTRAWMATI^NOGO STRESOWOGO ROZLADU(B. (NrOZGLQDA@TXSQ PITANNQ(B, (NPOW(B'(NQZANÆ Z NAPRQMAMI PROFÆLAKTIKI ROZWITKU POSTTRAWMATI^NOGO STRESU J OSOBLIWOSTQMI ORGANÆZACÆÇ TA NADANNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI POSTRAVDALIM WNASLÆDOK EKSTREMALXNIH SITUACÆJ Æ PRINCIPAMI TA METODAMI EKSTRENOÇ KONSULXTATIWNOÇ DOPOMOGI(B. (NoSOBLIWA UWAGA PRIDÆLQÃTXSQ FORMAM TA METODAM ROBOTI PSIHOTERAPÆÇ POSTTRAWMATI^NIH STRESOWIH ROZLADÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 149-159s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpRAKTI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NSTRESs; (NEKSTREMALXNA SITUAC)QÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGAs)E; (NKOREKC)QÆJNA ROBOTAs)E