(NoSOBIST)QÆSTX QK SUB(B'Ã(NKT PODOLANNQ KRIZOWIH SITUACÆJ(B: (NPSIHOLOGÆ^NA TEORÆQ Æ PRAKTIKA (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NmAKSIMENKO(B, (Ns(B. (Nd(B.,s; (NkUZ)QÆKOWA(B, (Ns(B. (Nb(B.,s)E; (NzLIWKOWA(B, (Nw(B. (Nl(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NkOST@KAs)E; (NsUMSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ a(B. (Ns(B. (NmAKARENKAs)E ((NsUMI (B:s (NsUMdpu )QÆM(B. (Na(B. (Ns(B. (NmAKARENKA(B,s)E, 2017)
(NkOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ PRISWQ^ENA SU^ASNIM PROBLEMAM PSIHOLOGÆÇ OSOBISTOSTÆ(B. (Nu KNIZÆ WISWÆTL@@TXSQ TEORETI^NÆ TA PRIKLADNÆ ASPEKTI DOSLÆDVENNQ OSOBISTOSTÆ U KRIZOWIH UMOWAH Æ KRITI^NIH SITUACÆQH VITTQ(B. (NrOZGLQDA@TXSQ OSOBLIWOSTÆ PEREVIWANNQ PERSONOLOGÆ^NIH(B, (NWÆKOWIH(B, (NPROFESÆJNIH Æ SOCÆOKULXTURNIH KRIZ(B; (NUMOWI ADAPTACÆÇ(B, (NRESOCÆALÆZACÆÇ TA ROZWITKU OSOBISTOSTÆ W USKLADNENIH UMOWAH VITTQ(B. (NoSOBLIWU UWAGU W PREDSTAWLENOMU NAUKOWOMU DOROBKU PRIDÆLENO PROBLEMAM ZBEREVENNQ PSIHÆ^NOGO ZDOROW(B'(NQ L@DINI TA NADANNQ ÇJ PSIHOLOGÆ^NOÇ DOPOMOGI W KONSULXTATIWNO(B-(NTERAPEWTI^NÆJ PRAKTICÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E