(NoSNOWI PSIHOTERAP)QÆÇ(B: (NPRAKTIKUM (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NqCINA(B, (NoLENA fEDOR)QÆWNA(B,s)E; (NuVGORODSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITETs)E (NfAKULXTET SUSP)QÆLXNIH NAUKs)E ((NuVGOROD(B,s, 2021)
(Nw POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENO ÆNFORMACÆJNO(B-(NDOWÆDKOWIJ BLOK(B, (NQKIJ MÆSTITX HARAKTERISTIKU OPORNIH PONQTX(B, (NPOTRÆBNIH DLQ ROZUMÆNNQ STRATEGÆÇ PSIHOTERAPEWTI^NOGO PROCESU Æ ZMÆSTU RÆZNIH NAPRQMKÆW PSIHOTERAPÆÇ(B; (NNAW^ALXNO(B-(NDOSLÆDNICXKIJ BLOK ÆZ ZAPITANNQMI Æ ZAWDANNQMI DLQ SAMOKONTROL@(B, (NROZDUMÆW(B, (NDISKUSÆÇ TA TERAPEWTI^NIJ PRAKTIKUM ÆZ ÆNTERAKTIWNIMI Æ NAW^ALXNO(B-(NEKSPERIMENTALXNIMI ZAWDANNQMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpRIKLADNA PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOTERAP)QÆQs)E; (NPSIHOANAL)QÆTI^NA PSIHOTERAPÆQ z(B. (NfROJDAs)E; (NANAL)QÆTI^NA PSIHOTERAPÆQ a(B. (NaDLERAs)E; (NPSIHOTERAP)QÆQ k(B. (N`NGAs)E; (NEKZISTANC)QÆJNIJ ANALÆZs)E; (NLOGOTERAP)QÆQs)E; (NGE[TALXT(B-(NTERAP)QÆQs)E; (NKOGN)QÆTIWNO(B-(NPOWEDÆNKOWA PSIHOTERAPÆQs)E; (NPOZITIWNA PSIHOTERAP)QÆQs)E; (NS)QÆMEJNA PSIHOTERAPÆQs)E; (NGRUPOWA PSIHOTERAP)QÆQs)E