(NkONSULXTUWANNQ W SISTEM)QÆ PSIHOSOCÆALXNOÇ DOPOMOGI DÆTQM Æ SÆM(B'(NQM(B, (N]O OPINILISX U SKLADNIH VITTÃWIH OBSTAWINAH WNASLÆDOK WÆJSXKOWIH DÆJ (B:s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbAJDIK(B, (Nw)QÆTA wOLODIMIRÆWNAs)E; (NbONDARUK(B, (N`L)QÆQ sERGÆÇWNAs)E; (NgN)QÆDA(B, (NtETQNA bORISÆWNAs)E; (NkORN)QÆÃNKO(B, æ(NGOR oLEKSÆJOWI^s)E; (NpANOK(B, (Nw(B. (Ng(B.,s; (NtKA^UK(B, )Qæ. æ.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E (NuKRA)QÇNSXKIJ NAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR PRAKTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nunmc PRAKTI^NO)QÇ PSIHOLOGÆÇ Æ SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B,s)E, 2019)
(Nu WIDANN)QÆ WISWÆTLENO [IROKE KOLO PITANX POW(B'(NQZANIH Z ORGANÆZACÆÃ@ TA ZDÆJSNENNQM PROCESU KONSULXTUWANNQ DÆTEJ TA SÆMEJ(B, (NQKÆ ZAZNALI TRAWMATI^NOGO DOSWÆDU(B. (NzAPROPONOWANÆ PROCEDURI Æ TEHNÆKI KONSULXTUWANNQ TA KOREKCÆJNOÇ ROBOTI NAUKOWO OBÀRUNTOWANÆ(B, (NWIZNANÆ SU^ASNIMI WÆT^IZNQNIMI TA ZARUBÆVNIMI PSIHOLOGAMI(B-(NPRAKTIKAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpRIKLADNA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NEMOC)QÆJNO(B-(NWOLXOWÆ PORU[ENNQs)E; (NPOWED)QÆNKOWÆ PORU[ENNQs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NÆ KOMPETENTNOSTÆs)E; (NPRAKTI^NIJ PSIHOLOGs