(NpRAKTI^NIJ (Bweb-(NDIZAJN(B: (NPROEKTUWANNQ(B, (NSTWORENNQ TA SUPROWODVENNQ (Bweb-(NWUZLA (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N{WED(B, (Na(B. (Nw(B.,s; (NdAWIDENKO(B, )Qã. (No(B.s)E; (N~ORNOMORSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pETRA mOGILIs)E ((NmIKOLA)QÇW (B:s)E (N~nu )QÆMENÆ pETRA mOGILI(B,s)E, 2019)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WIKLADENÆ TEORETI^NÆ OSNOWI ROZROBKI (Bweb-(NZASTOSUNKÆW(B: (NSTWORENNQ TA OBROBKA ZOBRAVENX U GRAFÆ^NOMU REDAKTORÆ (BPhotoshop, (NMOWA ROZMÆTKI GÆPERTEKSTU (BHTML, (NOSOBLIWA UWAGA PRIDÆLENA STANDARTU (BHTML5; (NKASKADNÆ TABLICÆ STILÆW (BCSS, (NU TOMU ^ISLÆ STANDART (BCSS3; (NOSNOWI SKRIPTOWOÇ MOWI (BJavaScript. (NrOZGLQNUTÆ MOVLIWOSTÆ BAGATOFUNKCÆONALXNIH BÆBLÆOTEK (BJavaScript: jQuery (NTA (BBootstrap. (NzA DOPOMOGO@ QKIH REALÆZUÃTXSQ NAWÆGACÆQ PO (BHTML-(NDOKUMENTU(B, (NMANÆPULQCÆQ DANIMI(B, (NOBROBKA PODÆJ(B, (NANÆMACÆQ TA EFEKTI(B, (NRAZOM Z TIM ZABEZPE^UÃTXSQ ADAPTIWNÆSTX (Bweb-(NZASTOSUNKÆWs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkOMP(B'(N@TERNA GRAF)QÆKAs)E -- WEB-(NDIZAJNs; Photoshop; HTML; CSS; JavaScript; jQuery; DOM; Bootstrap; (NDIZAJNs; (NWERSTKAs; (NAN)QÆMACÆQs)E; (NF)QÆLXTRIs)E