(NpROF)QÆLAKTIKA TA KOREKCÆQ WÆDHILENX POWEDÆNKI (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAFTIN(B, (NlARISA(B,s; (NrOMAN@K(B, (NsW)QÆTLANA(B,s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~ERN)QÆWECXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A(B,s)E, 2021)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO TEORETI^NÆ J PRIKLADNÆ OSNOWI PROFÆLAKTIKI TA KOREKCÆÇ WÆDHILENX POWEDÆNKI(B; (NOBÀRUNTOWANO AKTUALXNÆSTX PROBLEMI FORMUWANNQ NORMATIWNOÇ POWEDÆNKI DÆTEJ TA MOLODÆ(B; (NROZKRITO SUTX PONQTX POWEDÆNKA(B, (NNORMA(B, (NWÆDHILENNQ WÆD NORMI(B; (NUZAGALXNENO NAUKOWÆ POGLQDI NA PRIRODU WÆDHILENOÇ POWEDÆNKI(B, ÇÇ (NTIPI(B, (N^INNIKI(B, (NZAKONOMÆRNOSTÆ FORMUWANNQ(B; (NWISWÆTLENO PSIHOLOGOPEDAGOGÆ^NÆ PÆDHODI DO PROFÆLAKTIKI TA KOREKCÆÇ RÆZNIH FORM WÆDHILENX U POWEDÆNCÆ(B, (NOSNOWNIH METODÆW ÇÇ PROFÆLAKTIKI TA KOREKCÆÇ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 276-284s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpOWED)QÆNKOWÆ ROZLADI(B, (NDITQ^Æs)E; (NDETERM)QÆNACÆQs)E; (ND)QÆAGNOSTIKAs)E; (NAGRESIWNA POWED)QÆNKAs)E; (NG)QÆPERAKTIWNÆSTXs)E; (NADIKTIWNA POWED)QÆNKAs)E