(NmETODI ROZW(B'(NQZUWANNQ TIPOWIH ZADA^ FUNKC)QÆONALXNOGO ANALÆZU (B:s)E (NSETODI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW FAKULXTETU PRIKLADNOÇ MATEMATIKI TA ÆNFORMATIKI (B/s)E - (NgARASIM(B, (Nq(B. (Ns(B.,s; (NnEDA[KOWSXKA(B, (Na(B. (Nm(B.s; (NoSTUD)QÆN(B, (Nb(B. (Na(B.s)E; (NlXW(Bi(NWSXKIJ NAC(Bi(NONALXNIJ UN(Bi(NWERSITET (Bi(NMEN(Bi I(NWANA fRANKAs ((NlXW)QÆW (B:s)E (NpROST)QÆR(B-(Nm(B,s)E, 2015)
(NzB(Bi(NRNIK ZADA^ OHOPL@)QÃ TEMI W(Bi(ND L(Bi(NN(Bi(NJNIH PROSTOR(Bi(NW DO SPRQVENIH OPERATOR(Bi(NW(B, (NM(Bi(NSTITX S(Bi(NM ROZD(Bi(NL(Bi(NW(B, (NU KOVNOMU Z QKIH NAWEDENO TEORETI^N(Bi (NW(Bi(NDOMOST(Bi (NTA ZRAZKI ROZW(B'(NQZUWANNQ TIPOWIH ZADA^ (Bi(NZ W(Bi(NDPOW(Bi(NDNIMI POQSNENNQMI J KOMENTARQMI(B. (NdO KOVNOÇJ TEMI NAWEDENO TAKOV ZADA^(Bi (NR(Bi(NZNOÇ SKLADNOST(Bi, (NPRIZNA^EN(Bi (NQK DLQ AUDITORNOGO ROZW(B'(NQZUWANNQ(B, (NTAK (Bi (NDLQ SAMOST(Bi(NJNOGO OPRAC@WANNQ(B. (Nu ZB(Bi(NRNIKU ZADA^ NAWEDENO TAKOV PRIKLADI EKZAMENAC(Bi(NJNIH B(Bi(NLET(Bi(NW DLQ PRAWILXNOÇ OR(BiÃ(NNTAC(BiÇ (NSTUDENT(Bi(NW U SENS(Bi (NWIMOG DO R(Bi(NWNQ ZASWOÃNNQ FUNKC(Bi(NONALXNOGO ANAL(Bi(NZU(B. (NdLQ STUDENT(Bi(NW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLAD(Bi(NW(B, (NQK(Bi (NWIW^A@TX FUNKC(Bi(NONALXNIJ ANAL(Bi(NZ(B, (NASP(Bi(NRANT(Bi(NW TA NAUKOWIH PRAC(Bi(NWNIK(Bi(NW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NfUNKC)QÆONALXNIJ ANALÆZs)E; (NL)QÆNÆJNÆ PROSTORIs)E; (NL)QÆNÆJNÆ NORMOWANÆ PROSTORIs)E; (NPROSTORI Z(Bi (NSKALQRNIM DOBUTKOMs; (NL)QÆN(Bi(NJN(Bi (NNEPERERWN(Bi (NOPERATORIs)E; (NL)QÆN(Bi(NJN(Bi (NFUNKC(Bi(NONALIs)E; (NOBOROTN(Bi(NSTX L(Bi(NN(Bi(NJNIH OPERATOR(Bi(NWs; (NSPRQVEN(Bi (NOPERATORIs