(NqK PISATI NAUKOW)QÆ ROBOTI Z POLÆTOLOGÆÇ(B?* :s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAC)QÆÃWSXKIJ(B, (N`RÆJ(B,s)E; (NlEBED@K(B, (Nw)QÆTALÆJs)E; (NnAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET (B"(NoSTROZXKA AKADEMÆQ(B"s)E (NkAFEDRA POL)QÆTOLOGÆÇs)E; (NcENTR POL)QÆTI^NIH DOSLÆDVENXs)E ((NoSTROG (B:s (NwID(B-(NWO nAC)QÆONALXNOGO UNÆWERSITETU (B"(NoSTROZXKA AKADEMÆQ(B",s)E, 2015)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU AWTORI PROPONU@TX WÆDPOWÆDÆ NA PITANNQ(B, (N]O STOSU@TXSQ METODOLOGÆÇ DOSLÆDVENNQ(B. (Nu DESQTI ROZDÆLAH ROZGLQNUTO JOGO OSNOWNÆ ETAPI (B- (NWÆD FORMUL@WANNQ PROBLEMI DO ANALÆZU TA ÆNTERPRETACÆÇ DANIH(B. (NoSOBLIWU UWAGU ZOSEREDVENO NA POSLÆDOWNOSTÆ DOSLÆDNICXKIH KROKÆW(B, (NWIKORISTANNÆ KÆLXKÆSNIH METODÆW(B, (NNAPISANNÆ TEKSTU TA JOGO OFORMLENNÆ(B. (NrEKOMENDOWANO STUDENTAM(B, (NASPÆRANTAM(B, (NNAUKOWCQM Æ WSÆM(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PITANNQMI POLÆTI^NIH DOSLÆDVENX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTOLOGÆQs)E; (NTIPI DOSL)QÆDVENXs)E; (NDOSL)QÆDNICXKÆ KROKIs)E; (NMETODI DOSL)QÆDVENXs)E; (NDIZAJN DOSL)QÆDVENNQs)E; (NWIMOGI DO NAUKOWO)QÇ ROBOTIs)E; (NSTRUKTURA NAUKOWO)QÇ ROBOTIs)E; (NOFORMLENNQ NAUKOWO)QÇ ROBOTIs)E; (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NIJ OPISs)E; (NP)QÆDGOTOWKA DO ZAHISTUs)E; (NZAHIST NAUKOWO)QÇ ROBOTIs)E; (NNAUKOWA STATTQs; (NREFERATs; (NNAUKOWA ROBOTAs; (NNAPISANNQ NAUKOWO)QÇ STATTÆs)E; (NNAUKOWIJ KER)QÆWNIKs)E; (NDVERELA NAUKOWO)QÇ ROBOTIs)E