)Qæ(NSTORÆQ NOWIH NEZALEVNIH DERVAW (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NoRLOWA(B, (Nt(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ (B,s, 2010)
(NpROPONOWANA KNIGA (B- (NPER[IJ NE T)QÆLXKI W uKRAÇNÆ(B, (NA J NA WSXOMU POSTRADQNSXKOMU PROSTORÆ NAW^ALXNIJ POSÆBNIK(B, (NU QKOMU ROZGLQDAÃTXSQ ÆSTORÆQ NOWIH NEZALEVNIH DERVAW (B((NKOLI[NÆH RESPUBLÆK srsr(B) (NWÆD ZARODVENNQ PROTESTNIH NASTROÇW TA RUHÆW DO SXOGODENNQ(B. (NnA OSNOWÆ ANALÆZU POLÆTI^NIH(B, (NEKONOMÆ^NIH(B, (NSOCÆALXNIH TA ÆN[IH PROCESÆW POKAZANO PROWÆDNÆ TENDENCÆÇ(B, (NDOSQGNENNQ Æ PROBLEMI STANOWLENNQ Æ ROZWITKU CIH KRAÇN(B. (NwISWÆTLENO ROLX OSOBISTÆSNOGO FAKTORA W ÆSTORÆÇ NOWIH NEZALEVNIH DERVAW(B. (NoKREMO PROANALÆZOWANO ÆSTORI^NU SPAD]INU æMPERÆÇ TA sO@ZU W VITTÆ KOVNOÇ Z DERVAW(B, (NPROSTEVU@TXSQ SPÆLXNÆ RISI W ÇHNXOMU ROZWITKOWÆ TA PRI^INI WÆDMÆNNOSTEJ(B, (NPÆDSUMOWANO MAJVE (B20-(NRÆ^NE NEZALEVNE ÆSNUWANNQ(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NQKÆ SPECÆALÆZU@TXSQ W GALUZÆ MÆVNARODNIH WÆDNOSIN ABO ÆSTORÆÇ(B, (NPOLÆTOLOGÆÇ(B, (NSOCÆOLOGÆÇ(B, (NVURNALÆSTIKI(B, (NWSÆH(B, (NKOGO CÆKAWITX ÆSTORÆQ POSTRADQNSXKIH NOWIH NEZALEVNIH DERVAW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E -- (NnOW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E; (NrOS)QÆJSXKA ÆMPERÆQs)E; (NROZPAD )QÆMPERÆÇs)E; )QÆ(NMPERÆALÆZMs)E; (NSAMOWIZNA^ENNQs; (Nsrsrs; (NRADQNSXKA POL)QÆTIKAs)E; (NKOLON)QÆZACÆQs)E; (NdRUGA SW)QÆTOWA WÆJNAs)E; (NrOS)QÆJSXKA fEDERACÆQs)E; (Nb)QÆLORUSXs)E; (NmOLDOWAs; (NKRA)QÇNI bALTÆÇs)E; (NpRIDN)QÆSTROWSXKA RESPUBLÆKAs)E; (NlITWAs; (NlATW)QÆQs)E; (NeSTON)QÆQs)E; (NRESPUBL)QÆKI zAKAWKAZZQs)E; "(NpRAZXKIJ PROCES(B"s; (Nw)QÆRMENÆQs)E; (NaZERBAJDVANs; (NgRUZ)QÆQs)E; )QÆ(NSLAMSXKÆ KRAÇNIs)E; (NSW)QÆTSXKIJ ÆSLAMs)E; (NkAZAHSTANs; (NuZBEKISTANs; (NtADVIKISTANs; (NtURKMENISTANs; (NPOSTRADQNSXK)QÆ DERVAWIs)E