(NtERM)QÆNOLOGÆ^NIJ SLOWNIK(B-Æ(NNKL@ZÆQ (B/s)E - (NwASILX)QÃWA(B, (NgALINA æWANÆWNA(B,s)E; (Nl@BARECX(B, (NwLADISLAWA w)QÆKTORÆWNAs)E; (NnAC)QÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nm)QÆLENÆUM(B,s)E, 2018)
(Nw SLOWNIKU Z)QÆBRANO TA SISTEMATIZOWANO TERMÆNI J WIZNA^ENNQ Z ÆNKL@ZIWNOÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E