(NpONQT)QÆJNO(B-(NTERMÆNOLOGÆ^NIJ SLOWNIK(B. (NlOGOPEDÆQ(B. (NlOGOPSIHOLOGÆQ (B/s)E - (Nr)QÆBCUN(B, (N`(B. (Nw(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SPECÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI Æ PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ mIKOLI qRMA^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(Nspp(B,s)E, 2022)
(NsLOWNIK QWLQ)QÃ SOBO@ TEZAURUS LOGOPEDI^NOÇ TA LOGOPSIHOLOGÆ^NOÇ TERMÆNOLOGÆÇ(B. (NwIDANNQ STANE W NAGODÆ STUDENTAM(B, (NLOGOPEDAM(B, (NKOREKCÆJNIM PEDAGOGAM(B, (NPRAKTI^NIM PSIHOLOGAM(B, (NFAHÆWCQM ÆNKL@ZIWNO(B-(NRESURSNIH CENTRÆW(B, (NQKÆ PRAC@@TX Z DÆTXMI Z OSOBLIWIMI MOWLENNÃWIMI POTREBAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOGOPED)QÆQs)E -- (NlOGOPSIHOLOG)QÆQs)E