(NsPEC)QÆALXNA OSWÆTA(B: (NPROBLEMI TA PERSPEKTIWI (B:s)E (NMATER)QÆALI hæ(BV (NmÆVNARODNOÇ NAUKOWOPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B15-16 (NKWÆTNQ (B2021 (NR(B. /s)E - (NgAWRILOW(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NkAM(B'(NQNECX(B-(NpOD)QÆLXSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ æWANA oGÆÃNKAs)E; (NnAC)QÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWAs)E; (NaKADEM)QÆQ SPECÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI ÆMENÆ mARÆÇ gVEGOVEWSXKOÇs)E; (NkATOLICXKIJ UN)QÆWERSITETs)E; )Qæ(NNSTITUT `RAQ pALE[As)E; (NhERSONSXKIJ DERVAWNIJ UN)QÆWERSITETs)E; (NmIKOLA)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMEN(Bi (Nw(B. (No(B. (NsUHOMLINSXKOGOs)E ((NkAM(B'(NQNECX(B-(NpOD)QÆLXSXKIJ (B:s)E (NkOWALX^UK o(B. (Nw(B.,s, 2021)
(Nu ELEKTRONNOMU ZB)QÆRNIKU PROPONU@TXSQ TEZI DOPOWÆDEJ(B, (NW QKIH PREDSTAWLENO [IROKIJ SPEKTR NAUKOWIH PO[UKÆW TA PRAKTI^NIH DOSLÆDVENX WÆT^IZNQNIH TA ZAKORDONNIH NAUKOWCÆW U NAPRQMKU ORGANÆZACÆÇ ROBOTI Z OSOBAMI Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI RÆZNIH WÆKOWIH GRUP TA NOZOLOGÆJ(B.s)E
(NwIW^ENNQ OSOBLIWOSTEJ GOLOSOWIH TA POWED)QÆNKOWIH REAKCÆJ DÆTEJ RANNXOGO NEMOWLQ^OGO WÆKU (B154; (NtOWSTOGAN w(B. æ(NNTERAKTIWNÆ TEHNOLOGÆÇ W SISTEMÆ PÆDGOTOWKI FAHÆWCÆW ZÆ SPECÆALXNOÇ OSWÆTI (B158; (NhOMIK t(B. (Nw(B. (N{LQHI PODOLANNQ FONOLOGÆ^NIH TRUDNO]ÆW U MOLOD[IH [KOLQRÆW Z TQVKIMI PORU[ENNQMI MOWLENNQ (B161; (N{WAL@K t(B. (NpRAKTI^NE ZASWOÃNNQ GRAMATI^NIH QWI] MOWI DÆTXMI STAR[OGO DO[KÆLXNOGO WÆKU ÆZ TQVKIMI PORU[ENNQMI MOWLENNQ NA LEKSIKO(B-(NGRAMATI^NIH ZANQTTQH (B164; (N{EW^ENKO w(B. (NrOZWITOK OSWÆTI DLQ DÆTEJ Z PORU[ENNQMI SLUHU W uKRAÇNÆ (B((NPO^ATOK hæh (B- (NPO^ATOK hhæ(B) 169; (N{EW^ENKO s(B. (NkL@^OWÆ WIMOGI DO ORGANÆZACÆÇ ÆNKL@ZIWNOGO NAW^ANNQ U ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADAH (B(2011-2017 (NRR(B.) 171; (N{EW^ENKO `(B. (NzAGALXNÆ ZAKONOMÆRNOSTÆ FORMUWANNQ SOCÆALXNIH KOMPETENCÆJ U DÆTEJ ÆZ SINDROMOM dAUNA (B173; (N{PA^INSXKIJ d(B. (Nw(B. (NmETODI^NÆ ZASADI ]ODO OWOLODÆNNQ PROGRAMNIM MATERÆALOM ZAKLADU ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI U^NQMIZ DITQ^IM CEREBRALXs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E