(NtREN)QÆNGOWE NAW^ANNQ W ZAKLADÆ WI]OÇ OSWÆTI (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NaFANASX)QÃW(B, (Nm(B. (Nw(B.s)E; (NpOLQKOWA(B, (Ng(B. (Na(B.s; (NrOMANOWA(B, (Nn(B. (Nf(B.s; (NlOLA(B, (N`(B. (N`(B.s; (Nb)QÆLOKONENKO(B, (Ng(B. (Nw(B.s)E; )Qæ(NPPOLÆTOWA(B, æ. (Nq(B.s)E; (Na^KASOWA(B, (Ns(B. (Na(B.s; (Nt@TL)QÆKOWA(B, (Nw(B. (Nw(B.s)E; (NkOWALXOWA(B, (Nw(B. )Qæ.s)E; (NlUGOWA(B, (Nw(B. (Nm(B.s; (NsATU[EWA(B, (Nk(B. (Nw(B.s; (NaZ)QÆZOWA(B, (Nk(B. (Nm(B.s)E; et al. ((NhARK)QÆW (B:s)E (Nhneu )QÆM(B. (Ns(B. (NkUZNECQ(B,s)E, 2018)
(NpODANO MATER)QÆALI(B, (NQKÆ ZNAJOMLQTX Z OSOBLIWOSTQMI NAW^ANNQ(B, (N]O BUDUÃTXSQ NA OSNOWÆ TRENÆNGOWIH FORM(B, (NMETODÆW(B, (NTEHNOLOGÆJ(B. (NrOZGLQNUTO OSOBLIWOSTÆ Æ SPECIFÆKU CÆÃÇ ROBOTI(B, (NNADANO TEORETI^NÆ TA PRAKTI^NÆ MATERÆALI ]ODO PÆDGOTOWKI Æ PROWEDENNQ NAW^ALXNIH TRENÆNGÆW(B, (NNAWEDENO NEOBHÆDNÆ DLQ TRENÆNGOWOGO WIKLADANNQ FORMI TA METODI ROBOTI(B, (N]O DOZWOLQÃ WIRÆ[UWATI [IROKE KOLO NAW^ALXNIH ZAWDANX ÆZ FORMUWANNQ J ROZWITKU ZAGALXNIH TA PROFESÆJNIH KOMPETENTNOSTEJ MAJBUTNÆH FAHÆWCÆW(B. (NnADANO METODIKU ROZROBLENNQ TRENÆNGU QK ORGANÆZACÆJNOÇ FORMI NAW^ANNQ Æ PRAKTI^NOÇ PÆDGOTOWKI FAHÆWCÆW(B, (NA TAKOV TEHNOLOGÆ@ PÆDGOTOWKI WIKLADA^ÆW(B-(NTRENERÆW U ZAKLADÆ WI]OÇ OSWÆTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 280-290s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwI])QÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E -- (NtREN)QÆNGs)E