(NtESTOWIJ KONTROLX ZNANX STUDENT)QÆW U SISTEMÆ (BMoodle :s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ KORISTUWA^ÆW SISTEMI DISTANCÆJNOGO NAW^ANNQ (BMoodle /s)E - (NbODNENKO(B, (Nd(B. (Nm(B.,s; (NwAR^ENKO(B, (Nl(B. (No(B.s; (NvILXCOW(B, (No(B. (Nb(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 2012)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX REKOMENDACÆÇ(B, (NQKÆ DOPOMOVUTX WIKLADA^AM PRAWILXNO PODATI TESTOWÆ MATERÆALI J ORGANÆZUWATI NAW^ALXNIJ PROCES Z WIKORISTANNQM DISTANCÆJNIH TEHNOLOGÆJ NAW^ANNQ(B. æ(NZ SU^ASNOÇ POZICÆÇ ROZKRIWA@TXSQ WIMOGI DO ELEKTRONNOGO TESTOWOGO KONTROL@ ZNANX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A [KOLAs -- (NoC)QÆN@WANNQ ZNANXs)E; (NSISTEMA (BMoodles; (NSTWORENNQ TESTUs; (NSTWORENNQ BAZI TESTOWIH ZAWDANXs; (NWIKORISTANNQ POSILANXs; (NRESURS G)QÆPERPOSILANNQs)E; (NRESURS NAPISs; (NRESURS STOR)QÆNKAs)E; (NSTWORENNQ GLOSAR)QÆ@s)E; (NKLASTERIZAC)QÆQs)E