(NoSNOWI KOU^INGU (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NnEVINSXKA(B, (NoLENA oLEKSANDR)QÆWNA(B,s)E; (NtIMENKO(B, (NwOLODIMIR mIKOLAJOWI^s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E (NdERVAWNIJ WI]IJ NAW^ALXNIJ ZAKLAD (B"(NuN)QÆWERSITET MENEDVMENTU OSWÆTI(B". (NcENTRALXNIJ ÆNSTITUT PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTIs)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (Ntow (B"(Nd)Qæsa pl`s(B",s)E, 2017)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PRISWQ^ENO WISWÆTLENN@ SUTNOSTÆ KOU^INGU TA HARAKTERISTICÆ PROCESU KOU^INGU(B. (NpREDSTAWLENO ARAKTERISTIKU OSNOWNIH TEHNOLOGÆJ TA ÆNSTRUMENTÆW KOU^INGU Z TO^KI ZORU ÇH PRAKTI^NOGO ZASTOSUWANNQ U ROBOTÆ Z KLÆÃNTOM ZGÆDNO STANDARTÆW mÆVNARODNOÇ fEDERACÆÇ kOU^INGU (B(ICF).s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 194-202s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoRGAN)QÆZACÆQ PRACÆs)E -- (NnAW^ANNQs -- (NkOU^(B-(NTEHNOLOG)QÆQs)E; (NKL)QÆÃNT KOU^As)E; (NKOU^INGOWA ROZMOWAs; )QÆ(NNSTRUMENTI KOU^INGUs)E