(NtOPOGRAF)QÆ^NA ANATOMÆQ GOLOWI TA [IÇ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ SAMOSTÆJNOÇ PÆDGOTOWKI STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH MEDI^NIH ZAKLADÆW æææ(B-æV (NRÆWNÆW AKREDITACÆÇ (B1-3 (NKURSÆW SPECÆALXNOSTÆ (B221 (NsTOMATOLOGÆQ(B, 222 (NmEDICINA (B/s)E - (NwOLO[IN(B, (Nm(B. (Na(B.s; (NsW)QÆTLICXKIJ(B, (Na(B. (No(B.s)E; (N}ERBAKOW(B, (Nm(B. (Ns(B.s; (NmATW)QÃJ[INA(B, (Nt(B. (Nm(B.s)E; (NlAZAR)QÆK(B, (No(B. (Nl(B.s)E; (NzAPOR)QÆZXKIJ DERVAWNIJ MEDI^NIJ UNÆWERSITETs)E ((NzAPOR)QÆVVQ (B:s)E (Nzdmu(B,s, 2017)
(NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK POBUDOWANO Z URAHUWANNQM SU^ASNIH METODI^NIH PÆDHODÆW DO ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNOGO PROCESU(B, (NPÆDGOTOWKI MATERÆALÆW METODI^NOGO ZABEZPE^ENNQ TA PROFESÆJNIH ALGORITMÆW(B. (NpREDSTAWLENIJ POSÆBNIK MAÃ PRAKTI^NU SPRQMOWANÆSTX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmEDI^N)QÆ NAUKIs)E -- (NaNATOM)QÆQ L@DINIs)E