(NkNAUF(B-(NDIZAJN (B=s Knauf-Design - (NoSTAP^ENKO(B, (NtETQNA )QãWGENÆÇWNAs)E; (NsTAR^ENKO(B, (NoLEKSANDR `R)QÆJOWI^s)E; (NtIMENKO(B, (NwOLODIMIR pETROWI^s; (NdEMK)QÆW(B, (NwASILX gRIGOROWI^s)E; (NkRIWORUK(B, )Qæ(NNNA(B,s)E; (NkI)QÇWSXKA DERVAWNA AKADEMÆQ DEKORATIWNO(B-(NPRIKLADNOGO MISTECTWA Æ DIZAJNU ÆMENÆ mIHAJLA bOJ^UKAs)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT OBDAROWANOÇ DITINIs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NbUKREK(B,s, 2022)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO PROÃKTNO(B-(NHUDOVN@ TEHNOLOGÆ@ FAHOWOÇ PÆDGOTOWKI MONTAVNIKÆW GÆPSOKARTONNIH KONSTRUKCÆJ(B, (NOPORQDVUWALXNIKÆW BUDÆWELXNIH TA ÆN[IH FAHÆWCÆW ÆNTEGROWANIH Æ UKRUPNENIH PROFESÆJ BUDÆWELXNOÇ GALUZÆ(B, (NSPRQMOWANU NA HUDOVNÃ FORMOTWORENNQ Æ DEKORUWANNQ WIROBÆW ÆNTER(B'Ã(NRNOGO PRIZNA^ENNQ Z GÆPSOMATERÆALÆW kNAUF(B. (NdIZAJN QK PROÃKTNA TEHNOLOGÆQ HUDOVNXOGO FORMOTWORENNQ DOPOWNENA WIROBNI^IMI TEHNOLOGÆQMI MONTAVU GÆPSOKARTONNIH KONSTRUKCÆJ(B. (NpOÃDNANNQ PROÃKTNIH Æ WIROBNI^IH TEHNOLOGÆJ NALA[TOWUÃ DIZAJNERÆW Æ MAJSTRÆW WIROBNI^OGO NAW^ANNQ NA SPÆWTWOR^ÆSTX(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 239-240s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NpROMISLOWIJ DIZAJNs; (NHUDOVN)QÃ PROÃKTUWANNQs)E; (NDIZAJNERSXKE MISLENNQs; (NDIZAJNERSXKA UQWAs; (NPRO)QÃKTNO(B-(NHUDOVNQ DÆQLXNÆSTXs)E; (NFORMOTWORENNQs; (NPROTODIZAJNs; (NDIZAJNERSXK)QÆ STILÆs)E; (NETNODIZAJNs