(NmUZIKA W D)QÆALOZÆ Z SU^ASNÆST@(B: (NMISTECXKÆ(B, (NPEDAGOGÆ^NÆ(B, (NKOMUNÆKACÆJNÆ ASPEKTI MUZI^NOÇ KULXTURI uKRAÇNI hhæ STOLÆTTQ (B:s)E (NMATER)QÆALI ]ORÆ^NOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ ÆNTERNET(B-(NKONFERENCÆÇ PROFESORSXKO(B-(NWIKLADACXKOGO SKLADU(B, (NDOKTORANTÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NMAGÆSTRÆW TA STUDENTÆW (B/s)E - (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET KULXTURI Æ MISTECTWs)E (NfAKULXTET MUZI^NOGO MISTECTWAs ((NkI)QÇW(B,s)E, 2020)
(NtEZI DOPOW)QÆDEJ DOKTORÆW TA KANDIDATÆW NAUK(B, (NPO[UKUWA^ÆW NAUKOWIH STUPENÆW(B, (NFAHÆWCÆW(B-(NPRAKTIKÆW ZA PROFÆLEM(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NMAGÆSTRANTÆW(B, (NSTUDENTÆW WÆDOBRAVA@TX REZULXTATI DOSLÆDVENX Z PITANX MISTECXKIH(B, (NPEDAGOGÆ^NIH ASPEKTÆW MUZI^NOÇ KULXTURI uKRAÇNI TA MOVUTX BUTI CÆKAWIMI DLQ DOSLÆDNIKÆW(B, (NTEORETIKÆW Æ PRAKTIKÆW(B, (NA TAKOV DLQ [IROKOGO ZAGALU WSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PROBLEMAMI MUZI^NOGO MISTECTWA(B.s)E
(NrOLX DISCIPL)QÆNI (S0(BRhythm(S1 (NU STRUKTURNO(B-(NLOGÆ^NÆJ SHEMÆ PÆDGOTOWKI MUZIKANTA(B-(NPROFESÆONALA U ãs (B163; (NpONOMARXOWA o(B. (NeWOL@CÆQ ROZWITKU DWOH PODWÆJNIH SKRIPKOWIH KONCERTÆW a(B.(NwÆWALXDÆ LQ MÆNOR TA æ(B.(Ns(B.(NbAHA RE MÆNOR (B166; (NrOMANOWSXKIJ w(B. (NmUZIKA UKRAÇNSXKIH KOMPOZITORÆW U REPERTUARÆ DLQ DUHOWIH ORKESTRÆW (B168; (NcÆOMA[KO s(B. (S0(BPalladio(S1 (NkARLA dVENKÆNSA QK PRIKLAD ZW(B'(NQZKU MISTECXKIH EPOH (B173; (N{URANDO æ(B. (NpORÆWNQLXNÆ HARAKTERISTIKI ROBOTI PROFESÆJNIH TA AMATORSXKIH KAMERNIH ORKESTRÆW NA PRIKLADÆ KOLEKTIWÆW (S0(NkIÇWSXKÆ SOLÆSTI(S1 (NTA (S0(NkAMERNIJ ORKESTR kIÇWSXKOGO BUDINKU W^ENIH(S1 (B174; (NlEW^UK q(B. (NsOCÆOKULXTURNIJ KONCEPT ROZWITKU MUZI^NOÇ SUBKULXTURI (B177; (NoNI]UK o(B. (NsAKSOFON W STILÆ (Bsmooth jazz 178; (NpÆSTUNOWA t(B. (NtWOR^Æ PROEKCÆÇ REALÆZACÆÇ MAGÆSTERSXKOÇ ROBOTI NA PRIKLADÆ PÆDGOTOWKI MAGÆSTRÆW NAPRQMU MUZI^NE MISTECTWO ESTRADI (B180; (NpOSTOJ g(B. Jazz-b(NA(Bnd (NknukÆm W SISTEMÆ DUALXNOÇ OSWÆTI (B183; (NsAGÆTOW o(B. (NoSOBLIWOSTÆ GRI mAKAMU NA TROMBONÆ (B185; (NtORMAHOWA w(B. (NrOZWITOKs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NsU^ASNA MUZIKAs -- (NuKRA)QÇNAs)E