(Nd)QÆTI Z OSOBLIWIMI POTREBAMI W OSWÆTNXOMU PROSTORÆ (B:s)E (NZB)QÆRNIK MATERÆALÆW (BV (NmÆVNARODNOGO KONGRESU ZÆ SPECÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI(B, (NPSIHOLOGÆÇ TA REABÆLÆTOLOGÆÇ(B, 10-11 (NVOWTNQ (B2019 (NROKU (B/s)E - (NnAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET (B"(N~ERNÆGÆWSXKIJ KOLEGÆUM(B" Æ(NMENÆ t(B. (Ng(B. (N{EW^ENKAs)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SPECÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI Æ PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ mIKOLI qRMA^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsIMONENKO(B,s, 2019)
(NaWTORI MATER)QÆALÆW KONGRESU DÆLQTXSQ PROBLEMAMI NAUKOWIH DOSLÆDVENX Z ÆNKL@ZIWNOÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoSOBLIWOST)QÆ PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NOGO SUPROWODU BATXKÆW DÆTEJ Z PORU[ENNQMI ÆNTELEKTUALXNOGO ROZWITKU (B146; (NnAGORNA o(B. (Nw(B. æ(NNKL@ZÆQ QK SU^ASNA MODELX ROZWITKU OSWÆTI W uKRAÇNÆ (B150; (NnEDOZIM æ(B. (Nw(B. (NoSOBLIWOSTÆ SOCÆALXNOGO ROZWITKU DÆTEJ Z ROZLADAMI AUTISTI^NOGO SPEKTRA (B153; (NnOWGORODSXKIJ r(B. (Ng(B. (NsPÆWROBÆTNICTWO QK OSNOWA W PROCESÆ ÆNTEGRUWANNQ DITINI Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI (B156; (NoWDÆÃNKO æ(B. (Nm(B. (NoSOBLIWOSTÆ ORGANÆZACÆÇ ÆNKL@ZIWNOÇ OSWÆTI W ZAKLADÆ SEREDNXOÇ OSWÆTI (B159; (NoMELX^ENKO æ(B. (Nm(B. (NpSIHOLOGÆ^NÆ MEHANÆZMI USWÆDOMLENOÇ KOMUNÆKATIWNOÇ DÆQLXNOSTÆ DO[KÆLXNIKA ÆZ ZATRIMKO@ PSIHÆ^NOGO ROZWITKU (B161; (NoMELX^ENKO m(B. (Ns(B. (NsTANOWLENNQ PROFESÆJNOÇ SWÆDOMOSTÆ KOREKCÆJNOGO PEDAGOGA NA RÆZNIH ETAPAH PROFESÆONALÆZACÆÇ (B165; (NoRLOW o(B. (Nw(B. (N~OMU MI POMÆ^AÃMO OSOBLIWÆ POTREBI TRETINI DÆTEJ(B, (NA WSÆH ÆN[IH (B- Æ(NGNORUÃMO(B? 168; (NpÆKANOWA n(B. (Nw(B. (NgRA(B, (NQK METOD SOCÆALÆZACÆÇ DO[KÆLXNIKA Z OSOBLIWIMI OSWÆTNs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E