(NbANDURNE MISTECTWO dN)QÆPROPETROW]INI(B: (NWÆD AMATORSTWA DO AKADEMÆZMU (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (N~ERNETA(B, (NtETQNA oLEKSANDR)QÆWNA(B,s)E; (NpURQ)QÃWA(B, (NnATALÆQ(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI uKRAÇNIs)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ KERÆWNIH KADRÆW KULXTURI Æ MISTECTWs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nnakkk)QÆm(B,s)E, 2017)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ KOMPLEKSNO WISWÆTLENO REGÆONALXNÆ OSOBLIWOSTÆ BANDURNOGO MISTECTWA dNÆPROPETROW]INI(B, (NPROCESU PROFESÆONALÆZACÆÇ J AKADEMÆZACÆÇ JOGO WAGOMIH SKLADOWIH(B: (NWIKONAWSTWA TA OSWÆTI(B. (NzNA^NU UWAGU PRIDÆLENO AMATORSXKOMU J PROFESÆJNOMU WIKONAWSTWU NA BANDURÆ W SOLXNOMU J ANSAMBLEWOMU VANRAH(B, (NOSWÆTÆ(B, (NDOROBKU MAJSTRÆW MUZI^NIH ÆNSTRUMENTÆW(B, (NKONCERTNOFESTIWALXNÆJ PRAKTICÆ BANDURISTÆW KRA@(B. (NnA PÆDSTAWÆ DETALXNOGO DOSLÆDVENNQ CXOGO QWI]A NACÆONALXNOÇ MUZI^NOÇ KULXTURI SPROSTOWANO PO[IRENU DUMKU PRO NEPOPULQRNÆSTX BANDURNOGO MISTECTWA NA TERENAH dNÆPROPETROWSXKOÇ OBLASTÆ U hh STOLÆTTÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 156-178s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NbANDURAs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- (NdN)QÆPROPETROWSXKA OBLASTXs)E; (NKOBZARSTWOs; (NqWORNICXKIJ d(B. )Qæ.s)E; (NKAPELA BANDURIST)QÆWs)E; (NBANDURNA [KOLAs; (NKONCERTNO(B-(NFESTIWALXNA PRAKTIKAs