(NrOZWITOK TWOR^OGO POTENC)QÆALU MAJBUTNÆH FAHÆWCÆW MISTECXKIH DISCIPLÆN QK FAKTOR ÇH PROFESÆJNOÇ SAMOREALÆZACÆÇ (B:s)E (NKOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NsOLOMAHA(B, (NsW)QÆTLANAs)E; (NgRI]ENKO(B, (N`L)QÆQs)E; (NwOWK(B, (NmIROSLAWAs; (Nf)QÆLÆP^UK(B, (NnATALÆQs)E; (NoMELX^ENKO(B, (NaNETTAs; (NbURNAZOWA(B, (Nw)QÆRAs)E; (NbUZOWA(B, (NoLENAs; (NgRIGOER(B')QÃ(NWA(B, (NwÆKTORÆQs)E; (NkOSENKO(B, (NpAWLOs; (NsMAKOWSXKIJ(B, (N`R)QÆJs)E; (NsERG)QÆÃNKO(B, (NsWÆTLANAs)E; (NbAKUM(B, (Nw)QÆKTORÆQs)E; et al. ((NmEL)QÆTOPOLX (B:s)E (NwIDAWNI^IJ BUDINOK mEL)QÆTOPOLXSXKOÇ MÆSXKOÇ DRUKARNÆ(B,s)E, 2019)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WISWÆTLENO REZULXTATI NAUKOWIH DOSLÆDVENX KOLEKTIWU NAUKOWCÆW(B, (NZDÆJSNENIH ZA [IROKIM KOLOM AKTUALXNIH PITANX PEDAGOGÆ^NOÇ TA MISTECXKOÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpEDAGOG)QÆKA WI]OÇ OSWÆTIs)E -- (NmISTECXKA PEDAGOG)QÆKAs)E; (NAKS)QÆOSFERA W^ITELQs)E; (NPROFES)QÆJNO(B-(NCÆNNÆSNÆ ORÆÃNTACÆÇs)E; (NWIKONAWSXKA SAMOST)QÆJNÆSTXs)E; (NESTETI^NE STAWLENNQs; (NSUB(B')QÃ(NKTNÆSTXs)E; (NSITUAC)QÆQ USPÆHUs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA KULXTURAs)E; (NKONCERTMEJSTERSXKA P)QÆDGOTOWKAs)E; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NTANC@WALXNA TERAP)QÆQs)E; (NHOREOGRAF)QÆ^NÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NFAHOW)QÆ KOMPETENTNOSTÆs)E