(NrOZWITOK PEDAGOG)QÆ^NOÇ MAJSTERNOSTÆ WIKLADA^ÆW MUZI^NIH DISCIPLÆN WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW uKRAÇNI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkOTIRLO(B, (Nt(B. (Nw(B.,s; (Nf)QÆLÆP^UK(B, (Nn(B. (No(B.s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI Æ OSWÆTI DOROSLIHs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(Npood napn uKRAÇNI(B,s)E, 2013)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ PROANALÆZOWANO NAJWAVLIWÆ[Æ ASPEKTI PROBLEMI ROZWITKU PEDAGOGÆ^NOÇ MAJSTERNOSTÆ PEDAGOGA(B-(NMUZIKANTA U ÆSTORI^NÆJ RETROSPEKTIWÆ(B, (N]O SWÆD^ITX PRO NEOBHÆDNÆSTX AKTUALÆZACÆÇ WÆT^IZNQNOGO DOSWÆDU PÆDGOTOWKI FAHÆWCÆW U SFERÆ SU^ASNOÇ MUZI^NOÇ OSWÆTI(B. (Nz CÆÃ@ METO@ DOSLÆDVENO NAJWAGOMÆ[Æ METODOLOGÆ^NÆ TA PRAKTI^NÆ ZASADI SISTEMI PÆDGOTOWKI MUZIKANTÆW W uKRAÇNÆ(B, (NA TAKOV PROANALÆZOWANO ÇH ZNA^ENNQ DLQ SU^ASNOÇ MUZI^NO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ PRAKTIKI U WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADAH(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 244-262s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpEDAGOG)QÆKA WI]OÇ OSWÆTIs)E -- (NmUZI^NA PEDAGOG)QÆKAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA TEHNÆKA WIKLADA^As)E; (NMUZI^NA OSW)QÆTAs)E