(NoRKESTROWIJ KLAS (B:s (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbRODSXKIJ (B, (Ng(B. (Nl(B.,s; (NgORBENKO(B, (No(B. (Nb(B.s; (NsMETANA(B, (Ns(B. (No(B.s; (NcENTRALXNOUKRA)QÇNSXKIJ DERVAWNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ wOLODIMIRA wINNI^ENKAs)E ((NkROPIWNICXKIJ (B:s (Nrww kdpu )QÆM(B. (Nw(B. (NwINNI^ENKA(B,s)E, 2016)
(NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX MATERÆAL(B, (NQKIJ ROZKRIWAÃ TEORETI^NÆ TA PRAKTI^NÆ OSNOWI PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH U^ITELÆW MUZI^NOGO MISTECTWA PÆD ^AS WIW^ENNQ KURSU (B"(NoRKESTROWIJ KLAS(B".s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 324-326s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NoRKESTROWA MUZIKAs; (NORKESTROWO(B-(NANSAMBLEWA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NORKESTROWE DIRIGUWANNQs; (NKAMERNO(B-)QÆ(NNSTRUMENTALXNA MUZIKAs)E; (NORKESTR NARODNIH )QÆNSTRUMENTÆWs)E; (NANSAMBLX BANDURIST)QÆWs)E; (NKAPELA BANDURIST)QÆWs)E; (NESTRADNO(B-(NSIMFON)QÆ^NIJ ORKESTRs)E; (NMUZI^NO(B-(NWIKONAWSXKA KOMPETENTN)QÆSTXs)E