(NkAMERNO(B-)QÆ(NNSTRUMENTALXNE MISTECTWO uKRAÇNI KÆNCQ hh(B-(NPO^ATKU hhæ STOLÆTX (B((NSEMÆOLOGÆ^NIJ ANALÆZ(B) :s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkRAW^ENKO(B, (NaNASTAS)QÆQ æGORÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI TA ÆNFORMACÆJNOÇ POLÆTIKI uKRAÇNIs)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ KERÆWNIH KADRÆW KULXTURI Æ MISTECTWs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nnakkk)QÆm(B,s)E, 2020)
(NmONOGRAF)QÆQ PRISWQ^ENA DOSLÆDVENN@ SPECIFÆKI FUNKCÆONUWANNQ KAMERNO(B-Æ(NNSTRUMENTALXNOGO MISTECTWA uKRAÇNI KÆNCQ hh(B-(NPO^ATKU hhæ STOLÆTX Z TO^KI ZORU MÆVDISCIPLÆNARNIH TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NIH POZICÆJ KULXTURSEMÆOLOGÆ^NOÇ PARADIGMI SU^ASNOGO MUZIKOZNAWSTWA(B. (NaNALÆZU@TXSQ ESTETI^NÆ(B, (NSEMÆOTI^NÆ(B, Æ(NNTERTEKSTUALXNÆ(B, Æ(NNTERMEDÆALXNÆ ASPEKTI TWORENNQ(B, (NWIKONANNQ(B, Æ(NNTERPRETACÆÇ TA SPRIJNQTTQ KAMERNO(B-Æ(NNSTRUMENTALXNOÇ MUZIKI W KONTEKSTÆ OSOBLIWOSTEJ MOWI(B, (NLOGÆKI Æ POETIKI ZNAKOWO(B-(NSMISLOWOÇ REPREZENTACÆÇ HUDOVNXOGO TEKSTU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 264-299s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NkAMERNO(B-)QÆ(NNSTRUMENTALXNAs)E; (NNAC)QÆONALXNÆ TRADICÆÇs)E; (NMED)QÆALXNA PERSPEKTIWAs)E; (NSEM)QÆOZIS KOMPOZITORSXKOÇ TWOR^OSTÆs)E; (NANSAMBLEWE WIKONAWSTWOs; (NVANROWO(B-(NSTILXOW)QÆ ÆNTERFERENCÆÇs)E; (NM)QÆVWIDOWÆ ÆNTERFERENCÆÇs)E; (NANSAMBLEWA KOMUN)QÆKACÆQs)E; (NWIKONAWSXK)QÆ POLÆHUDOVNÆ PROÃKTIs)E