(NnOWA UKRA)QÇNSXKA [KOLA W DÆÇ(B: (NAKTUALXNÆ PROBLEMI METODIK NAW^ANNQ TA STRATEGÆÇ ROZWITKU (B:s)E (NMATER)QÆALI wSEUKRAÇNSXKOÇ STUDENTSXKOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B(12 (NTRAWNQ (B2021 (NROKU(B) /s)E - (Nr)QÆWNENSXKIJ DERVAWNIJ GUMANÆTARNIJ UNÆWERSITETs)E; (NpEDAGOG)QÆ^NIJ FAKULXTETs)E ((Nr)QÆWNE (B:s)E (Nrdgu(B,s, 2021)
(Nu ZB)QÆRNIKU PREDSTAWLENO MATERÆALI DOPOWÆDEJ U^ASNIKÆW wSEUKRAÇNSXKOÇ STUDENTSXKOÇ NAUKOWOPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B"(NnOWA UKRAÇNSXKA [KOLA W DÆÇ(B: (NAKTUALXNÆ PROBLEMI METODIK NAW^ANNQ TA STRATEGÆÇ ROZWITKU(B". (Nu PRACQH ROZGLQNUTO AKTUALXNÆ PROBLEMI METODIK NAW^ANNQ TA STRATEGÆÇ ROZWITKU nu{(B.s)E
(NrEAL)QÆZACÆQ KOMPETENTNÆSNOGO PÆDHODU DO WIW^ENNQ UKRAÇNSXKOÇ MOWI W PO^ATKOWIH KLASAH (B114; (NsTRÆLX^UK h(B. (Nb(B. (NwIDI WPRAW ÆZ KULXTURI MOWLENNQ NA UROKAH WIW^ENNQ FONETIKI J ORFOEPÆÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWI W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B118; (NrIB^IN^UK s(B. (No(B. (NmETODI^NÆ OSOBLIWOSTÆ WIKORISTANNQ DIDAKTI^NOÇ GRI NA UROKAH UKRAÇNSXKOÇ MOWI TA ^ITANNQ W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B121; (NtROSTQN^UK m(B. (Ns(B. (NfUNKCÆONALXNO(B-(NSTILÆSTI^NE SPRQMUWANNQ U WIW^ENNÆ MOWNIH QWI] U PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B124; (N{PAKOWSXKA k(B. (Ns(B. (NsUTNÆSTX Æ DIDAKTI^NÆ MOVLIWOSTÆ WIKORISTANNQ ÆNTERAKTIWNIH TEHNOLOGÆJ U PROCESÆ FORMUWANNQ MOWLENNÃWOÇ KOMPETENTNOSTÆ W U^NÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI (B126; (N{UMAK o(B. (Nw(B. (NrEALÆZACÆQ METODU PROÃKTÆW NA UROKAH UKRAÇNSXKOÇ MOWI U PROCESÆ WIW^ENNQ ^ASTIN MOWI (B129; (N{UMAK `(B. (Nw(B. (NtEKSTOCENTRI^NIJ PÆDHÆD DO WIW^ENNQ LEKSI^NOGO MATERÆALU W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B132; (NaLEKSANDRUK o(B. (Ns(B. (NfORMUWANNQ KULXTURI SPÆLKUWANNQ U MAJBUTNÆH WIHOWATELÆW zdo (B136;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (NnOWA UKRA)QÇNSXKA [KOLAs)E