(NrOZROBKA pOWNO)QÇ FORMI ZAQWKI (B:s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - )Qã(NWROPEJSXKIJ sO@Zs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2018)
(Nw POS)QÆBNIKU NADA@TXSQ PRAKTI^NÆ PORADI ]ODO PODA^Æ pOWNOÇ fORMI ZAQWKI(B. (NwÆDPOWÆDNO DO POSÆBNIKA SLÆD NADATI OBÀRUNTUWANNQ NEOBHÆDNOSTÆ WISTUPATI U ROLÆ PODAWA^A NEURQDOWOÇ ORGANÆZACÆÇ(B. (NdO TOGO V SLÆD ZALU^ITI MÆSCEWÆ ORGANI WLADI W QKOSTÆ SPÆWPODAWA^A TA PRIZNA^ITI ÇM WÆDPOWÆDNÆ OBOW(B'(NQZKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuPRAWL)QÆNNQs)E -- (NmENEDVMENTs -- (NuPRAWL)QÆNNQ PROÃKTAMIs)E; (NDIZAJN PRO)QÃKTUs)E; (N^AS DLQ REAL)QÆZACÆÇs)E; (NRESURSI DLQ REAL)QÆZACÆÇs)E; (NSISTEMA REAL)QÆZACÆÇs)E; (NSISTEMA MONITORINGUs; (NSISTEMA OC)QÆNKI PROÃKTUs)E; (NPRO)QÃKT B@DVETUs)E