(NmUZI^NA PEDAGOG)QÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NwO)QÃWÆDKO(B, (Nl@DMILA(B,s)E; (NkAM(B'(NQNECX(B-(NpOD)QÆLXSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ æWANA oGÆÃNKAs)E ((NkAM(B'(NQNECX(B-(NpOD)QÆLXSXKIJ (B:s)E (NdRUKARNQ rUTA(B,s, 2022)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO TEORETI^NÆ TA PRAKTI^NÆ ASPEKTI OSWÆTNXOÇ KOMPONENTI (S0(NmUZI^NA PEDAGOGÆKA(S1 (NOSWÆTNXO(B-(NPROFESÆJNOÇ PROGRAMI sEREDNQ OSWÆTA (B((NmUZI^NE MISTECTWO(B). (NpODA@TXSQ REKOMENDACÆÇ DO SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B, (NLEKCÆJNIH TA PRAKTI^NIH ZANQTX STUDENTÆW(B. (NmÆSTQTXSQ PROGRAMOWÆ WIMOGI(B, (NGLOSARÆJ(B, (NSPISOK REKOMENDOWANIH DVEREL(B, (NTESTI TA ZAWDANNQ Z OZNA^ENOÇ NAW^ALXNOÇ DISCIPLÆNI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 226-235s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmUZI^NA PEDAGOG)QÆKAs)E