(NtEOR)QÆQ Æ METODIKA MISTECXKOÇ OSWÆTI (B:s)E (NZB)QÆRNIK NAUKOWO(B-(NMETODI^NIH STATEJ (B: V (NMISTECXKO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ ^ITANNQ PAM(B'(NQTÆ PROFESORA o(B. (Nq(B. (NrOSTOWSXKOGO (B"(NmISTECXKA OSWÆTA uKRAÇNI(B: (NZDOBUTKI TA WIKLIKI (BXXI (NSTOLÆTTQ(B".s)E (NwIP(B. 5 /s - (NdWORNIK(B, (N`(B. (Nf(B.,s; (NkOWALX(B, (No(B. (Nw(B.,s; (Nn)QÆVINSXKIJ DERVAWNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ mIKOLI gOGOLQs)E ((Nn)QÆVIN (B:s)E (Nndu )QÆM(B. (Nm(B. (NgOGOLQ(B,s)E, 2021)
(Nw STATTQH TA MATER)QÆALAH ZBÆRNIKA WISWÆTL@@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI MISTECXKOÇ OSWÆTI(B: (NTEORÆQ Æ METODIKA HUDOVNXOGO NAW^ANNQ Æ WIHOWANNQ(B, (NPROFESÆJNA PÆDGOTOWKA MAJBUTNÆH W^ITELÆW MUZI^NOGO MISTECTWA TA WIKLADA^ÆW MISTECXKIH DISCIPLÆN(B, Æ(NNNOWACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇ W SISTEMÆ MISTECXKOGO NAW^ANNQ(B, (NPEDAGOGÆ^NIJ POTENCÆAL HOREOGRAFÆ^NOGO MISTECTWA(B, (NPROBLEMI SU^ASNOGO MISTECTWOZNAWSTWA W KULXTURNO(B-(NOSWÆTNXOMU PROSTORÆ(B.s)E
(NrOSTOWSXKA o(B. (Nw(B. (NvITT)QÃWA [KOLA PROFESORA oLEKSANDRA qKOWI^A rOSTOWSXKOGO (B7; (NaRÃF(B'Ã(NW s(B. (Ne(B. (NkOMPLEKSNIJ ANALÆZ HOROWOGO TWORU QK METOD STWORENNQ WIKONAWSXKOÇ ÆNTERPRETACÆÇ (B32; (NgREBEN@K o(B. (Nw(B. (NsINTEZ MATEMATIKI TA FÆLOSOFÆÇ W MUZI^NÆJ OSWÆTÆ (B38; (NhARXKOWSXKA m(B. (Ns(B. (NsPECIFÆKA ROBOTI KONCERTMEJSTERA(B-(NPÆANÆSTA NA UROKAH KLASI^NOGO TANC@ (B43; (NgUSEJNOWA l(B. (Nw pRAKTIKO(B-(NORÆÃNTOWANE NAW^ANNQ MAJBUTNXOGO W^ITELQ MUZI^NOGO MISTECTWA QK ZASÆB FORMUWANNQ JOGO PROFESÆJNIH KOMPETENTNOSTEJ (B48; (NdOLMATOWA m(B. (Np(B. (NwIHOWANNQ ESTETI^NOGO SMAKU OSOBISTOSTÆ U PROCESÆ NAW^ANNQ ÆNOZEMNOÇ MOWI U zwo (B55; (NkA^URINECX l(B. (Nw(B. (NdEQKÆ ASPEKTI PRAKTI^NOÇ ROBOTI STUDENTÆW NAD TWORAMI MALOÇ FORMI U HOROWOMU KLASÆ (B60; (NkURSON w(B. (Nm(B. (NfORMUWANNQ WOKALXNOÇ KULXTURI MAJBUTNXOGO W^ITELQ MISTECTWA W KLASÆ POSTANOWKI GOLOSU (B65; (NmAKSIMENKO w(B. æ. (NwPLIW TWOR^OGO POTENCÆALU NA FORMUWANNQ HUDOVNXO(B-(NTWOR^OGO DOSWÆDU HOREOGRAFA U PROCESÆ FAHOWOÇ PÆDGOTOWKI (B69; (NrOSTOWSXKA æ(B. (No(B. (NpROBLEMA FORMUWANNQ ÆNSTRUMENTALXNO(B-(NWIKONAWSXKIH ZDÆBNOSTEJ MAJBUTNÆH U^ITELÆW MUZI^NOGO MISTECTWA W ORKESTROWOMU KLASÆ (B76; (NrOSTOWSXKA `(B. (No(B. (NpOÃDNANNQ TEHNOLOGÆJ DOWEDENNQ Æ WÆRI QK PRINCIPU PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH WIKLADA^ÆW HOREOGRAFÆ^NIH DISCIPLÆN (B80; (NsÆRQKOWA a(B. (Nw(B. (Na(Bllegro. (NfUNKCÆONALXNÆ MOVLIWOSTÆ STOPI PRI WIKONANNÆ STRIBKÆW (B85; (NcEPUH æ(B. (No(B. (Nm(B. (NmETODI^NÆ PRIJOMI FORMUWANNQ TEHNÆ^NOÇ MAJSTERNOSTÆ STUDENTÆW(B-(NPÆANÆSTÆW U ZAKLADAH WI]OÇ OSWÆTI (B90; (N{UMSXKA l(B. (N`(B. (NwIKORISTANNQ MÆVPREDMETNOÇ ÆNTEGRACÆÇ U PROCESÆ NAW^ANNQ Z DISCIPLÆNI (S0(N~ITANNQ HOROWIH PARTITUR(S1 (B95; (NbAJRAK w(B. (Nw(B. (NkREATIWNÆSTX QK PEREDUMOWA SAMOREALÆZACÆÇ OSOBISTOSTÆ W MUZI^NOMU WIKONAWSTWÆ (B100; (NbASARAB o(B. (Nw(B. (NdIHANNQ WIKONAWCÆW NA MÆDNIH DUHOWIH ÆNSTRUMENTAH (B105; (NbEHBUDOWA o(B. (Nd(B. (NpÆDGOTOWKA U^NQ DO PUBLÆ^NIH WISTUPÆW(B: (NPSIHOLOGÆ^NIJ ASPEKT (B110; (NwAN lÆWENX(B. (NrOLX NAW^ALXNOGO REPERTUARU W MUZI^NO(B-(NWIKONAWSXKOMU ROZWITKU PÆANÆSTA (B114; (NdQKONENKO t(B. (Nw(B. (NpROBLEMA PEDALÆZACÆÇ W ROBOTÆ Z U^NQMI(B-(NHOREOGRAFAMI NA PO^ATKOWOMU ETAPÆ NAW^ANNQ (B118; (NkAGADEJ t(B. (N`(B. (NfORMUWANNQ HUDOVNXO(B-(NTWOR^OGO MISLENNQ STUDENTÆW U PROCESÆ WIW^ENNQ HOROWOGO DIRIGUWANNQ (B123; (NkENDZERSXKA a(B. æ. (NdEQKÆ ASPEKTI PO^ATKOWOGO ETAPU NAW^ANNQ GRI NA GÆTAR (B126; (NkO^AKOWA z(B. (Nw(B. (NpEDAGOGÆ^NÆ UMOWI FORMUWANNQ FÆZI^NIH QKOSTEJ [KOLQRÆW U PROCESÆ HOREOGRAFÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ (B131; (NkRATENKO l(B. (Nw(B. (NwIHOWANNQ MUZI^NOGO SLUHU U DÆTEJ NA PO^ATKOWOMU ETAPÆ ÇH MUZI^NOGO ROZWITKU (B140; (NkRO[KA w(B. (Nw(B. (NsU^ASNÆ PÆDHODI DO FORMUWANNQ TOLERANTNOSTÆ U^NÆW NA ZANQTTQH WOKALXNO(B-(NHOROWOGO ANSAMBL@ (B145; (NlQH a(B. (N`(B. (NmETOD PROÃKTU QK ZASÆB AKTIWÆZACÆÇ PÆZNAWALXNIH ÆNTERESÆW U^NÆW MISTECXKIH [KÆL (B153; (NnEMNA a(B. (Np(B. (NmETODI ROBOTI NAD MUZI^NIM TWOROM NA RÆZNIH ETAPAH NAW^ANNQ U^NQ(B-(NBAQNÆSTA (B159; (NpAMPURA w(B. (Nw(B. (NpROBLEMA WIKORISTANNQ ÆNNOWACÆJNIH TEHNOLOGÆJ U PROCESÆ NAW^ANNQ GRI NA FORTEPÆANO (B167; (NrAKOWA k(B. (No(B. (NsU^ASNÆ METODI^NÆ DOROBKI(B: (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK(B-(NZO[IT (S0(NwESELA BLOK FLEJTA(S1 (B171; (NrASTRUBA a(B. æ. (NoSOBLIWOSTÆ ROBOTI KONCERTMEJSTERA(B-(NBAQNÆSTA Z WIKONAWCQMI NARODNOÇ PÆSNÆ (B175; (NsTOLQROWA l(B. (Nw(B. (NwPROWADVENNQ METODU MÆVKULXTURNOÇ KOMUNÆKACÆÇ ^EREZ EMPATÆJNIJ PÆDHÆD U HOROWOMU KLASÆ MISTECXKOÇ [KOLI (B184; (NtARASENKO m(B. (Nm(B. (NwDOSKONALENNQ NAWI^KI ^ITANNQ NOT Z ARKU[U W KLASÆ FORTEPÆANO (B188; (NhOMENKO a(B. (Nb(B. (NdO PITANNQ WOKALXNOGO MOWLENNQ (B194; (N{ATKÆWSXKA g(B. (Nm(B. (NrOZWITOK TWOR^IH ZDÆBNOSTEJ U^NÆW NA UROKAH BANDURI Z WIKORISTANNQ ÆNNOWACÆJNIH METODÆW NAW^ANNQ (B200; (N{UMSXKA l(B. (N`(B. (NmETODI^NÆ ZASADI NAW^ALXNOGO PROCESU W DITQ^OMU HORÆ (B204; (NaRT@H t(B. (Nw(B. (NwIKONAWSXKA ÆNTERPRETACÆQ QK HUDOVNXO(B-(NTWOR^IJ PROCES (B210; (NbABO[INA o(B. æ. (NwÆNNICXKIJ PERÆOD VITTÃTWOR^OSTÆ o(B. (Ns(B. (NtIMO[ENKA (B214; (NbÆLOUS a(B. (Nw(B. (Nz ÆSTORÆÇ STANOWLENNQ TA ROZWITKU SOLXNOGO GÆTARNOGO MISTECTWA (BXVII-XX (NSTOLÆTTQ (B217; (NdOROHÆNA l(B. (No(B. (NsUTNÆSTX PONQTTQ (S0(NMISTECTWO(S1 (NTA (S0(NHOROWE MISTECTWO(S1 (NU NAUKOWOMU DISKURSÆ (B221; (NvURAWELX o(B. (Ns(B. (NwTÆLENNQ DRAMI m(B. (NsTARICXKOGO (S0(NcIGANKA aZA(S1 (NW KÆNEMATOGRAFÆ TA NA TEATRALXNÆJ SCENÆ (B225; (NkOZIRÃWA o(B. (Ns(B. (NlÆTERATURNA SPAD]INA mIKOLI gOGOLQ NA UKRAÇNSXKÆJ HOREOGRAFÆ^NÆJ SCENÆ(B: (NPOWÆSTX (S0(NnÆ^ PERED rÆZDWOM(S1 (B229; (NkOPITOWA a(B. (Nw(B. (NpEDAGOGI(B-(NMUZIKANTI ~ERNÆGÆW]INI(B: (NZ OSWÆTNXOGO DOSWÆDU lÆDÆÇ kALA[NIK (B233; (NlÆ qNXTUN(B. (NoSOBLIWOSTÆ POSTANOWKI ZWUKA NA FLEJTÆ (B238; (NmOSTOWENKO p(B. (Ne(B. (NrOZWITOK MUZI^NOÇ KULXTURI ~ERNÆGÆW]INI W PER[ÆJ TRETINÆ (BXX (NSTOLÆTTQ (B242; (NnÆVINECX s(B. (Ns(B. (NwIKORISTANNQ ÆNNOWACÆJNIH PRIJOMÆW ZWUKOWIDOBUWANNQ W BANDURNOMU WIKONAWSTWÆ (BXXI (NSTOLÆTTQ (B246; (NsTANÆSLAWSXKA k(B. æ. (NnOWÆ REALÆÇ WIDOWI]NIH FORM KARANTINNOÇ DOBI (B250; (NsU]ENKO l(B. (No(B. (NoBRAZ VÆNKI W MISTECTWÆ (B255; (NcÆ æENX(B. (NfLEJTA W MUZI^NOMU MISTECTWÆ (BXX - (NPO^ATKU (BXXI (NST(B. 259; (N~VAN ã(B. (NoSOBLIWOSTÆ EWOL@CÆJNOGO ROZWITKU WALTORNOWOGO WIKONAWSTWA(B: (NDO ÆSTORÆÇ PITANNQ (B254;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NmUZI^NA OSW)QÆTAs)E; (NW^ITELX MUZI^NOGO MISTECTWAs; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NMISTECTWOZNAWSTWOs