(NmETODIKA NAW^ANNQ OSW)QÆTNXOÇ GALUZÆ (B"(NmISTECTWO(B" :s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NtUR^IN(B, (NtAMARA mIKOLA)QÇWNA(B,s)E; (Nn)QÆVINSXKIJ DERVAWNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ mIKOLI gOGOLQs)E ((Nn)QÆVIN (B:s)E (Nndu )QÆM(B. (Nm(B. (NgOGOLQ(B,s)E, 2021)
(NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK STWORENO WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI NORMATIWNOÇ DISCIPLÆNI mETODIKA NAW^ANNQ OSWÆTNXOÇ GALUZÆ (B"(NmISTECTWO(B". (NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POSÆBNIK PRISWQ^ENIJ NAUKOWÆJ ROZROBCÆ Æ OBÀRUNTUWANN@ METODOLOGÆ^NIH ZASAD(B, (NPEDAGOGÆ^NIH PRINCIPÆW(B, (NUMOW(B, (NMETODÆW WIW^ENNQ MISTECXKIH DISCIPLÆN(B. (NwISWÆTL@@TXSQ ZAKONOMÆRNOSTÆ WIKLADANNQ MISTECXKIH DISCIPLÆN U zwo(B. (NzWERTANNQ NE DO ODNÆÃÇ(B, (NA DO CIKLU MISTECXKIH DISCIPLÆN SWÆD^ITX PRO PEWNE UZAGALXNENNQ(B, (NPEREDBA^AÃ WIOKREMLENNQ Æ WIW^ENNQ TOGO PRINCIPOWO SPÆLXNOGO(B, (N]O PRITAMANNE ÇM USÆM(B. (NpORÆWNQNO ÆZ OKREMIMI METODIKAMI WIKLADANNQ (B((NMUZI^NIH(B, (NHOREOGRAFÆ^NIH(B, (NTEATRALXNIH(B, (NOBRAZOTWOR^IH DISCIPLÆN TO]O(B) Æ Ç(NH ROZGALUVENNQMI PO NAW^ALXNIH DISCIPLÆNAH (B("(NpOSTANOWKA GOLOSU(B", "(NkOMPOZICÆQ(B", "(NnARODNIJ TANECX(B", "(NwIRAZNE ^ITANNQ(B"), (NDE SPOSTERÆGAÃTXSQ PEREWAGA PRAKTI^NOGO(B, (NZAPROPONOWANIJ PÆDHÆD PEREDBA^AÃ [IR[Æ TEORETIKOPRAKTI^NÆ UZAGALXNENNQ Æ WISNOWKI(B. (Nu ZAPROPONOWANOMU WIDANNÆ WIKLADENO OSNOWNIJ ZMÆST DISCIPLÆNI(B, (NZAZNA^ENO PROFESÆJNÆ KOMPETENCÆÇ(B, (NQKIMI POWINEN OWOLODÆTI STUDENT(B; (NZAPROPONOWANO KONTROLXNÆ(B, (NPRAKTI^NÆ(B, (NLABORATORNÆ(B, Æ(NNDIWÆDUALXNO(B-(NDOSLÆDNÆ ZAWDANNQ(B, (NA TAKOV ZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTA(B, (NWIKONANNQ QKIH SPRIQTIME GLIB[OMU ZASWOÃNN@ NAW^ALXNOGO MATERÆALU(B. (Nz METO@ KONTROL@ TA SAMOKONTROL@ NABUTIH ZNANX PODANO TESTOWÆ ZAWDANNQ(B, (NQKÆ PEREDBA^A@TX ÆNDIWÆDUALXNU J PÆDSUMKOWU FORMI PEREWÆRKI NAW^ALXNIH DOSQGNENX STUDENTÆW(B. (NpOSÆBNIK ADRESOWANO WIKLADA^AM TA STUDENTAM SEREDNÆH Æ WI]IH PEDAGOGÆ^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW NAPRQMU PÆDGOTOWKI (B013 "(NpO^ATKOWA OSWÆTA(B". (NwÆN MOVE BUTI WIKORISTANIJ U^ITELQMI PREDMETÆW HUDOVNXO (B- (NESTETI^NOGO CIKLU zzso(B, (NMETODISTAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpO^ATKOWA OSW)QÆTAs)E