(NkULXTUROLOG)QÆ^NÆ WIMÆRI KAMERNO(B-Æ(NNSTRUMENTALXNOGO MISTECTWA oDESI (B((NKÆNECX hh(B-(NPO^ATOK hhæ STOLÆTX(B) :s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkRAW^ENKO(B, (NaNASTAS)QÆQ æGORÆWNA(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ KERÆWNIH KADRÆW KULXTURI Æ MISTECTWs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nnakkk)QÆm(B,s)E, 2015)
(NmONOGRAF)QÆQ PRISWQ^ENA KOMPLEKSNOMU DOSLÆDVENN@ KAMERNO(B-Æ(NNSTRUMENTALXNOGO MISTECTWA oDESI KÆNCQ hh (B- (NPO^ATKU hhæ STOLÆTX ÆZ SU^ASNIH SWÆTOGLQDNIH POZICÆJ TEORÆÇ TA ÆSTORÆÇ KULXTURI U SIMBÆOZÆ KOMPOZITORSXKOÇ TWOR^OSTÆ(B, (NANSAMBLEWOGO WIKONAWSTWA(B, (NMUZIKOZNAW^OÇ DUMKI TA WIKONAWSXKOPEDAGOGÆ^NOÇ [KOLI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 117-132s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NkAMERNO(B-)QÆ(NNSTRUMENTALXNAs)E