(NmASOWA TA EL)QÆTARNA KULXTURA(B: (NPROBLEMI WZAÃMODÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B8.02020401 (NmUZI^NE MISTECTWO (B/s)E - (NuSTIMENKO(B-(NkOSOR)QÆ^(B, (NoLENA aNATOLÆÇWNA(B,s)E; (NuMANSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pAWLA tI^INIs)E (NfAKULXTET MISTECTWs ((NuMANX (B:s (Nfop vOWTIJ o(B. (No(B.,s, 2015)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK WISWÆTL@Ã NAJBÆLX[ SKLADNÆ PITANNQ KULXTURI SEREDINI (BXX-(NPO^(B. XXI (NST(B. (Nu POSÆBNIKU WIKLADENO OSNOWNIJ ZMÆST LEKCÆJNIH TA PRAKTI^NIH ZANQTX Z KURSU(B; (NDO KOVNOÇ TEMI DODANO SPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI TA PITANNQ DLQ SAMOKONTROL@(B, (NNAWEDENO ZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTÆW(B, (NTEMI REFERATÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 158-160. - (NpREDM(B. (NPOKAV^IK(B: (NS(B. 168-169. - æ(NMENNIJ POKAV^IK(B: (NS(B. 170-174s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NmUZI^NA KULXTURAs; )QÆ(NMÆDVs)E; (NROK(B-(NMUZIKAs; (NMODERN)QÆZMs)E