(NmATER)QÆALI NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B"(NsINTEZ MISTECXKOÇ NAUKI(B, (NOSWÆTI TA TWOR^OSTÆ W uKRAÇNÆ TA GLOBALXNOMU KULXTURNOMU PROSTORÆ(B" (11-12 (NKWÆTNQ (B2019, (NuVGOROD(B) /s)E - (NkOMUNALXNIJ WI]IJ NAW^ALXNIJ ZAKLAD (B"(NuVGORODSXKIJ KOLEDV KULXTURI )QÆ MISTECTW(B"s)E ((NuVGOROD(B,s, 2019)
(NdO ZB)QÆRKI WKL@^ENO MATERÆALI PER[OÇ W uKRAÇNÆ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ SMART(B-(NART KONFERENCÆÇ(B, (N]O POÃDNALA OBRAZOTWOR^Æ PREZENTACÆÇ(B, (NMAJSTER(B-(NKLASI Æ TRADICÆJNÆ AKADEMÆ^NA DOPOWÆDÆ TA TEZI DOPOWÆDEJ(B. (NtEMATIKA PREDSTAWLENIH MATERÆALÆW OHOPL@Ã GOLOWNÆ ASPEKTI STWORENNQ TA UPRAWLÆNNQ KULXTURNIM PROSTOROM zAKARPATTQ W JOGO TEORETI^NOMU(B, (NKOMUNÆKACÆJNOMU(B, (NOSWÆTNXOMU TA MISTECXKOMU NAPRQMAH(B.s)E
(N{ETELQ n(B. )Qæ. (NkULXTURNIJ PROSTÆR zAKARPATTQ(B: (NZAWDANNQ STWORENNQ TA UPRAWLÆNNQ (B6; æ(NLXGANAÃWA w(B. (No(B. (NsOCÆALXNÆ KOMUNÆKACÆÇ W PROCESÆ FORMUWANNQ KULXTURNOGO PROSTORU SU^ASNOSTÆ (B13; (NaP[AJ w(B. (Nf(B. (NkULXTURNIJ PROSTÆR W FÆLOSOFSXKÆJ PARADIGMÆ (B21; (NtELEP o(B. (Na(B. (NkOMUNÆKACÆJNIJ PROCES U MEDÆA PROSTORÆ REGÆONU(B: (NWIMOGI TEORÆÇ TA PRAKTIKI (B27; (NaP[AJ m(B. (Nw(B. (NpÆDWI]ENNQ RÆWNQ TEHNOLOGÆ^NOSTÆ ORGANÆZACÆÇ KONTROL@ NAW^ALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ STUDENTÆW (B33; (NaNDRÆJCXO w(B. (Nm(B. (NaWGUSTIN wOLO[IN Æ UKRAÇNSXKIJ TEATR NA zAKARPATTÆ (B38; (N~EPEL@K o(B. (Nd(B. (NtEATRALXNIJ TRIPTIH STOLICÆ kARPATSXKOÇ uKRAÇNI (B(1934 - 2019): (NTRADICÆÇ(B, (NPO[UKI (B50; (NfEDAKA p(B. (Np(B. (NtRADICÆJNA NARODNA PÆSENNA TWOR^ÆSTX UKRAÇNCÆW zAKARPATTQ U DOSLÆDVENNQH fÆLARETA kOLESSI (B63; (NoNI]ENKO k(B. (Nm(B. (NdEQKÆ OSOBLIWOSTÆ OSTINATNOÇ DRAMATURGÆÇ U MUZICÆ HH STOLÆTTQ (B((NNA PRIKLADÆ PER[OÇ ^ASTINI HOROWOÇ SIMFONÆÇ (S0(NPEREDZWONI(S1 (Nw(B. (NgAWRILÆNA(B) 73; (NmATEJKO m(B. (Nm(B. (S0(NqROSLAW bARNI^ (B- (NAWTOR NEWMIRU]OÇ PÆSNÆ (S0(NgUCULKA kSENQ(S1(B, (NNESPRAWEDLIWO ZABUTIJ UKRAÇNSXKIJ KOMPOZITOR(B, (NPROTE MUZI^NA LEGENDA SWÆTOWOÇ SLAWI(B. (NkORIFEJ TEATRU sRÆBNOÇ zEMLÆ(S1 (B81; (NlIHTEJ m(B. (Nm(B. (NpREZENTACÆQ FORTEPÆANNIH TWORÆW KOMPOZITORÆW zAKARPATTQ (B88; (NkARBOWANECX o(B. (No(B. (NmETODIKA ROBOTI Z HOROWIM KOLEKTIWOM U ZAKLADÆ WÆ]OÇ OSWÆTI (B99; (NlENART l(B. (Nd(B. (NrOZWITOK CIMBALXNOGO MISTECTWA NA zAKARPATTÆ (B103; (NmEDDXÃ[Æ a(B. (NkLASI^NIJ TANECX QK ZASÆB FORMUWANNQ WIKONAWSXKOÇ KULXTURI (B209; (NdRAGULA t(B. (Nm(B. (NsU^ASNA HOREOGRAFÆQ QK ZASÆB SAMOROZWITKU OSOBISTOSTÆ (B116; (NpUKMAN k(B. (NtANECX(B, (NQK FORMA KOMUNÆKACÆÇ (B. (NsOCÆOKULXTURNA PRIRODA UKRAÇNSXKOGO TANC@ (B122;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NmISTECXKA OSW)QÆTAs)E -- (NmISTECXKA D)QÆQLXNÆSTXs)E