(NmETODOLOG)QÆQ NAUKOWIH DOSLÆDVENX (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NdANILXQN(B, (No(B. (Ng(B.,s; (NaLEKSANDROWA(B, (No(B. (Ns(B.,s; (NkOPILOW(B, (Nw(B. (No(B.,s; (NnAC)QÆONALXNIJ @RIDI^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ qROSLAWA mUDROGOs)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NpRAWO(B,s, 2019)
(Nu P)QÆDRU^NIKU WISWÆTLENÆ TEORETI^NÆ ZASADI METODOLOGÆÇ NAUKOWO(B-(NDOSLÆDNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NETAPI(B, (NNAPRQMI NAUKOWOÇ TWOR^OSTÆ TA LOGÆKI NAUKOWIH DOSLÆDVENX(B, (NA TAKOV ROZGLQNUTÆ KONKRETNÆ PRAKTI^NÆ ASPEKTI OPRIL@DNENNQ REZULXTATÆW NAUKOWIH DOSLÆDVENX(B, (NREKOMENDACÆÇ ]ODO WIKONANNQ OKREMIH WIDÆW NAUKOWIH(B, (NZOKREMA DISERTACÆJNIH(B, (NROBÆT(B. (NoKREMIJ ROZDÆL PÆDRU^NIKA PRISWQ^ENIJ SOCÆOKULXTURNIM TA SWÆTOGLQDNO(B-(NFÆLOSOFSXKIM WIMÆRAM(B, (NKL@^OWIM KONCEPCÆQM ROZUMÆNNQ ÇÇ SUTNOSTÆ(B. (NwIDANNQ ROZRAHOWANE NA NAUKOWCÆW(B, (NZDOBUWA^ÆW NAUKOWOGO STUPENQ(B, (NMAGÆSTRÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NEKSPERTÆW(B, (NSTUDENTÆW TA WSÆH(B, (NHTO ZAJMAÃTXSQ NAUKOWIMI DOSLÆDVENNQMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmETODOLOG)QÆQs)E -- (NnAUKOW)QÆ DOSLÆDVENNQs)E -- (Nf)QÆLOSOFÆQs)E; (NNAUKOWIJ TEKSTs; (NNAUKOW)QÆ PUBLÆKACÆÇs)E; (NDISERTAC)QÆJNÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NNAUKOMETRI^N)QÆ BAZI DANIHs)E; (NMETODI DOSL)QÆDVENNQs)E