(NlOGOPEDI^N)QÆ PRAKTIKUMI (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbEGAS(B, (Nl@DMILA dMITR)QÆWNA(B,s)E; (NuMANSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pAWLA tI^INIs)E ((NuMANX(B,s, 2016)
(NpOS)QÆBNIK DOPOMOVE OWOLODÆTI ZNANNQMI(B, (NUMÆNNQMI TA NAWI^KAMI WIHOWANNQ TA PEREWIHOWANNQ OSÆB Z MOWLENNÃWIMI WADAMI(B, (NA TAKOV WIQWITI Æ POPEREDITI U NIH MOWLENNÃWÆ PORU[ENNQ(B. (NwONI POWINNÆ WOLODÆTI NAWI^KAMI DÆAGNOSTUWANNQ TA WIPRAWLENNQ RÆZNIH MOWLENNÃWIH WAD NE ZALEVNO WÆD WÆKU DITINI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 120-123s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOGOPED)QÆQ(B.s)E -- (NpRAKTIKUMs; (NPORU[ENNQ ZWUKOWIMOWIs; (NARTIKULQC)QÆJNA GÆMNASTIKAs)E; (NNEDOL)QÆKI MOWLENNÃWOGO DIHANNQs)E; (NZA)QÇKANNQs)E; (NKOREKC)QÆQ GOLOSUs)E; (NDISGRAF)QÆQs)E