(NmETODOLOG)QÆQ NAUKOWIH DOSLÆDVENX (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI ZDOBUWA^ÆW OSWÆTI (B/s)E - (NsTAROSTA(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E; (NoPA^KO(B, (Nm(B. (Nw(B.,s; (NdERVAWNIJ WI]IJ NAW^ALXNIJ ZAKLAD (B"(NuVGORODSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET(B"s)E ((NuVGOROD (B:s (Ndwnz uVnu(B,s, 2023)
(Nu PROPONOWANOMU POS)QÆBNIKU ZROBLENO SPROBU ROZKRITI OSNOWNÆ ETAPI ]ODO ORGANÆZACÆÇ TA PROWEDENNQ NAUKOWOGO DOSLÆDVENNQ(B; (NWISWÆTLITI STRUKTURU DOSLÆDVENNQ W OSWÆTÆ QK CÆLÆSNOÇ SISTEMI ^EREZ OBÀRUNTUWANNQ JOGO METI(B, (NOB(B'Ã(NKTA(B, (NPREDMETA(B, (NZAWDANX(B, (NAKTUALXNOSTÆ(B, (NNAUKOWOÇ NOWIZNI(B, (NTEORETI^NOGO Æ PRAKTI^NOGO ZNA^ENNQ(B, (NUZAGALXNENNQ REZULXTATÆW TO]O(B; (NPOQSNITI PÆDHODI DO WIBORU TA ZASTOSUWANNQ METODÆW DLQ WIW^ENNQ PREDMETA DOSLÆDVENNQ(B. (NnAWEDENO ZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTÆW(B. (NwIDANNQ ADRESOWANO [IROKOMU KOLU MOLODIH DOSLÆDNIKÆW OSWÆTI(B: (NSTUDENTAM PÆD ^AS WIW^ENNQ KURSU (S0(NmETODOLOGÆQ NAUKOWIH DOSLÆDVENX(S1 (NTA ÆN[IH ANALOGÆ^NIH DISCIPLÆN (B((S0(NoSNOWI PEDAGOGÆ^NIH DOSLÆDVENX(S1 Æ (NT(B.(NP(B.), (NPÆDGOTOWKI TA NAPISANNQ KURSOWIH Æ DIPLOMNIH ROBÆT TO]O(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmETODOLOG)QÆQ Æ METODI DOSLÆDVENNQs)E; (NNAUKOW)QÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NNAUKOWA LEKSIKAs; )QÆ(NNDEKS gÆR[As)E; (NSOC)QÆOMETRÆQs)E; (NEKSPERIMENTs