(NaKTUALXN)QÆ PITANNQ TEORÆÇ Æ PRAKTIKI ÆNKL@ZIWNOGO NAW^ANNQ U ZAKLADAH OSWÆTI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NpLATA[(B, (Nl(B. (Nb(B.,s; (NgON@KOWA(B, (Nl(B. (Nw(B.,s; (NlOGWINENKO(B, (Nt(B. (No(B.,s; )Qæ(NWA]ENKO(B, (No(B. (Nf(B.,s)E; (NkOPT)QÃWA(B, (Nn(B. (Nm(B.,s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NtEHNODRUK(B,s, 2020)
(Nu KOLEKTIWN)QÆJ MONOGRAFÆÇ PROANALÆZOWANO TEORETI^NÆ TA PRIKLADNÆ PITANNQ ORGANÆZACÆÇ ÆNKL@ZIWNOGO NAW^ANNQ DÆTEJ Z OSOBLIWIMI POTREBAMI W ZAKLADAH OSWÆTI(B. (NwISWÆTLENO STAN ROZWITKU ÆNKL@ZIWNOÇ OSWÆTI W ~ERNÆWECXKÆJ OBLASTÆ(B. (NzNA^NU UWAGU PRIDÆLENO PITANNQM ZABEZPE^ENNQ SISTEMNOGO KWALÆFÆKOWANOGO SUPROWODU(B, (NNADANNQ PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NIH(B, (NKOREKCÆJNO(B-(NROZWIWALXNIH POSLUG OSOBAM Z PORU[ENNQMI PSIHOFÆZI^NOGO ROZWITKU U ZAKLADAH OSWÆTI(B. (NwIDANNQ MÆSTITX KORISNU ÆNFORMACÆ@ DLQ BATXKÆW QK U^ASNIKÆW OSWÆTNXOGO PROCESU(B. (NpREDSTAWLENÆ U MONOGRAFÆÇ MATERÆALI MOVUTX BUTI KORISNÆ NAUKOWCQM(B, (NNAUKOWO(B-(NPEDAGOGÆ^NIM PRACÆWNIKAM(B, (NZDOBUWA^AM NAUKOWIH STUPENÆW(B, (NSTUDENTAM ZAKLADÆW PEREDWI]OÇ TA WI]OÇ OSWÆTI(B, (NA TAKOV USÆM(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PROBLEMAMI ÆNKL@ZIWNOÇ OSWÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E -- (NsPEC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNIJ PROSTÆRs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNE NAW^ANNQs)E; (ND)QÆTI Z AUTI^NIM ROZLADOMs)E; (ND)QÆTI Z ÆNWALÆDNÆST@s)E; (NART(B-(NTERAP)QÆQs)E; (NSENSORNA )QÆNTEGRACÆQs)E