(NwSTUP U KOGN)QÆTIWNO(B-(NPOWEDÆNKOWU TERAPÆ@ (B=s)E An Introduction to Cognive Behavioral Therapy - (NwESTBRUK(B, (NdEJW)QÆD(B,s)E; (NkENNERL)QÆ(B, (NgELENs)E; (Nk)QÆRK(B, (NdVOANs)E; (NkAM)QÆNSXKA(B, (NqNA(B,s)E; (NqWNA(B, (NkATERINA(B,s; (NrOMAN^UK(B, (NoLEG(B,s; (NrOMAN^UK(B, (NoLEG(B,s; (NuKRA)QÇNSXKIJ KATOLICXKIJ UNÆWERSITETs)E )Qæ(NNSTITUT PSIHÆ^NOGO ZDOROW(B'(NQs)E; (NuKRA)QÇNSXKIJ ÆNSTITUT KOGNÆTIWNO(B-(NPOWEDÆNKOWOÇ TERAPÆÇs)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NsW)QÆ^ADO(B,s)E, 2014)
(NsU^ASNIJ P)QÆDRU^NIK ÆZ KOGNÆTIWNO(B-(NPOWEDÆNKOWOÇ TERAPÆÇ (B((Nkpt(B), (NPROWÆDNOGO(B, (NSU^ASNOGO METODU PSIHOTERAPEWTI^NOÇ DOPOMOGI(B, (NQKIJ NAPISALI FAHÆWCÆ Z oKSFORDSXKOGO CENTRU KOGNÆTIWNOÇ TERAPÆÇ(B. (NdOSTUPNÆSTX Æ WODNO^AS NAUKOWÆSTX WIKLADU(B, (NANALÆZ SU^ASNIH DOSLÆDVENX(B, (NWELIKA KÆLXKÆSTX KLÆNÆ^NIH DEMONSTRACÆJ(B, Æ(NL@STRATIWNIH MATERÆALÆW(B, (NNAW^ALXNÆ WPRAWI ROBLQTX CEJ PÆDRU^NIK BEZSUMNÆWNIM LÆDEROM SERED PÆDRU^NIKÆW Z kpt(B. (NcQ KNIVKA (B- (NPER[E WIDANNQ KNIGI Z kpt UKRAÇNSXKO@ MOWO@(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
(NpEREKLAD Z ANGL)QÆJSXKOÇs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NkOGN)QÆTIWNA PSIHOLOGÆQs)E; (NKOGN)QÆTIWNIJ PRINCIPs)E; (NPOWED)QÆNKOWIJ PRINCIPs)E; (NPRINCIP KONTINUUMUs; (NPRINCIP (B"(NTUT )QÆ TEPER(B"s)E; (NPRINCIP )QÆNTERAKTIWNOÇ SISTEMIs)E; (NEMP)QÆRI^NIJ PRINCIPs)E; (NNEGATIWN)QÆ AWTOMATI^NÆ DUMKIs)E; (NGLIBINN)QÆ PEREKONANNQs)E; (NDISFUNKC)QÆJNÆ PRIPU]ENNQs)E; (NDEPRES)QÆQs)E; (NTRIWOVN)QÆ ROZLADIs)E; (NZL)QÆSTXs)E; (NSP)QÆWPRACQs)E; (NAKTIWNE ZALU^ENNQs; (NEMP)QÆRI^NIJ PÆDHÆDs)E; (NKEROWANE W)QÆDKRITTQs)E