(NkOREKC)QÆJNO(B-(NROZWIWALXNA ROBOTA Z DÆTXMI Z OSOBLIWOSTQMI PSIHOFÆZI^NOGO ROZWITKU (B:s)E (NNAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ W^ITELÆW ÆNKL@ZIWNOGO NAW^ANNQ(B, (NASISTENTÆW U^ITELÆW(B, (NQKÆ PRAC@@TX Z DÆTXMI Z PSIHOFÆZI^NIMI PORU[ENNQMI W UMOWAH ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NSOCÆALXNIH PEDAGOGÆW(B, (NBATXKÆW (B/s)E - (NgAQ[(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NzAKARPATSXKIJ )QÆNSTITUT PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTIs)E ((NuVGOROD (B:s )Qæ(NNFORMACÆJNO(B-(NWIDAWNI^IJ CENTR zæppo(B,s)E, 2016)
(Nu DANOMU POS)QÆBNIKU NADANÆ(B: (NHARAKTERISTIKA PORU[ENX ZA NAZOLOGÆQMI(B; (NNAUKOWO(B-(NMETODI^NE OBÀRUNTUWANNQ ]ODO ORGANÆZACÆÇ KOREKCÆJNO(B-(NROZWIWALXNOÇ ROBOTI Z DÆTXMI Z PSIHOFÆZI^NIMI PORU[ENNQMI W KLASAH Z ÆNKL@ZIWNIM NAW^ANNQM(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 482-487s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NkOREKC)QÆJNA PEDAGOGÆKAs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNE NAW^ANNQs)E; (NU^ITELXs; (ND)QÆTI Z MOWLENNÃWIMI PORU[ENNQMIs)E; (ND)QÆTI Z PORU[ENNQM SLUHUs)E; (ND)QÆTI Z PORU[ENNQM ZORUs)E; (ND)QÆTI ÆZ ZATRIMKO@ PSIHÆ^NOGO ROZWITKUs)E; (NROZUMOWO W)QÆDSTALÆ DÆTIs)E; (ND)QÆTI Z SINDROMOM dAUNAs)E; (ND)QÆTI Z ROZLADAMI FUNKCÆJ OPORNO(B-(NRUHOWOGO APARATUs)E; (ND)QÆTI Z SINDROMOM GÆPERAKTIWNOSTÆs)E; (NAUTIZMs