(NkL)QÆNÆKO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ METODI DÆAGNOSTIKI TA KOREKCÆÇ MOWLENNÃWIH PORU[ENX (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N{WECX(B, (No(B. )Qæ.,s)E; (NkAMQNECX(B-(NpOD)QÆLXSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ æWANA oGÆÃNKAs)E ((NkAM(B'(NQNECX(B-(NpOD)QÆLXSXKIJ(B,s)E, 2011)
(Nw METODI^NOMU POS)QÆBNIKU OHARAKTERIZOWANO FORMI TA METODI KLÆNÆKO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ DÆAGNOSTIKI KOREKCÆÇ MOWLENNÃWOGO ROZWITKU DÆTEJ(B, (NROZGLQNUTO ROLX PERINATALXNOÇ PATOLOGÆÇ NERWOWOÇ SISTEMI U WINIKNENNÆ MOWLENNÃWIH PORU[ENX U DÆTEJ(B. (NzWERTAÃTXSQ UWAGA NA ZNA^ENNQ KOMPLEKSNOGO KLÆNÆKO(B-(NPEDAGOGÆ^NOGO PÆHODU U DÆAGNOSTICÆ LOGOPATÆJ TA WSANOWLENNÆ EFEKTIWNIH NAPRQMKÆW ROBOTI Z DÆTXMI Z MOWLENNÃWIMI PATOLOGÆQMI [LQHOM ÆNTEGRACÆÇ KLÆNÆKO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIH TA PEDAGOGÆ^NIH DÆAGNOSTI^NIH METODIK(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 77s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOGOPED)QÆQs)E -- (NkOREKC)QÆQs)E -- (NpORU[ENNQ MOWIs; (NKOMP(B'(N@TERNA D)QÆAGNOSTIKAs)E; (NPERINTALXNA PATOLOG)QÆQs)E; (NL)QÆKUWALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NMEDIKAMENTOZNA TERAP)QÆQs)E