(NrANNQ LOGOPEDI^NA KOREKC)QÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~ERN)QÆ^ENKO(B, (Nl(B. (Na(B.,s)E; (NuMANSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pAWLA tI^INIs)E ((NuMANX (B:s (Nw)QÆZAWÆ(B,s)E, 2020)
(Nu POS)QÆBNIKU DETALXNO PREDSTAWLENIJ ANALÆZ DITQ^OGO PSIHOMOTORNOGO TA MOWLENNÃWO ROZWITKU(B. (NpROPONU@TXSQ METODI DÆAGNOSTIKI DOMOWNOGO ROZWITKU DÆTEJ Z PERINATALXNO@ ENCEFALOPATÆÃ@ Æ DITQ^IM CEREBRALXNIM PARALÆ^EM(B, (NA TAKOV RÆZNÆ METODI OBSTEVENNQ DÆTEJ PER[OGO(B, (NDRUGOGO Æ TRETXOGO ROKU VITTQ(B. (NwIZNA^ENO OSOBLIWOSTÆ PSIHOMOTORNOGO ROZWITKU DÆTEJ PER[IH TRXOH ROKÆW VITTQ W ONTOGENEZÆ(B. (NdETALXNO OPISANA KOREKCÆJNO(B-(NLOGOPEDI^NA ROBOTA Z DÆTXMI Z ORGANÆ^NIM URAVENNQM CENTRALXNOÇ NERWOWOÇ SISTEMI WÆD NARODVENNQ DO TRXOH ROKÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOGOPED)QÆQs)E -- (NkOREKC)QÆQs)E -- (NpORU[ENNQ MOWIs; (NMOWLENN)QÃWÆ PORU[ENNQs)E; (NMOWLENN)QÃWIJ ROZWITOKs)E; (NLOGOPEDI^NA DOPOMOGAs; (NFONETIKO(B-(NFONEMATI^NA STORONA MOWLENNQs; (NLEKSI^NA STORONA MOWLENNQs; (NGRAMATI^NA STORONA MOWLENNQs; (NZW(B'(NQZNE MOWLENNQs; (NPSIHOMOTORNIJ ROZWITOK D)QÆTEJs)E