(Nd)QÆAGNOSTIKA TA KOREKCÆQ ZAGALXNOGO NEDOROZWITKU MOWLENNQ U DÆTEJ DO[KÆLXNOGO WÆKU (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NtROFIMENKO(B, (Nl(B. )Qæ.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SPECÆALXNOÇ PEDAGOGÆKIs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2014)
(NzM)QÆST ROZDÆLÆW POSÆBNIKA ROZROBLENO NA ZASADAH(B, (NQKÆ BAZU@TXSQ NA TEORETI^NIH POLOVENNQH PRO MOWLENNÃWU DÆQLXNÆSTX TA PSIHOLÆNGWÆSTI^NU STRUKTURU(B, (NROZWITOK MOWLENNQ W ONTOGENEZÆ(B. (NrEALÆZOWANO SISTEMNIJ(B, (NKOMPLEKSNIJ Æ POSLÆDOWNIJ PÆDHÆD DO FORMUWANNQ USÆH KOMPONENTÆW MOWLENNQ U DO[KÆLXNIKÆW(B, (NMETO@ QKOGO Ã PODOLANNQ ZAGALXNOGO NEDOROZWITKU MOWLENNQ Z URAHUWANNQM MOWLENNÃWIH PSIHOLOGÆ^NIH MEHANÆZMÆW(B, (NQKÆ LEVATX W OSNOWÆ SISTEMNOGO PORU[ENNQ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 71-72s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOGOPED)QÆQs)E -- (Nd)QÆTI Z WADAMI MOWLENNQs)E; (NFONETIKO(B-(NFONEMATI^NA STORONA MOWLENNQs; (NLEKSI^NA STORONA MOWLENNQs; (NGRAMATI^NA STORONA MOWLENNQs; (NZW(B'(NQZNE MOWLENNQs