(NtENDENC)QÆÇ TA PROBLEMI UPRAWLÆNNQ ZAKLADAMI OSWÆTI(B: (NWIKLIKI hhæ STOLÆTTQ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkIRI^ENKO(B, (Nm(B. (No(B.,s; (NaLEJN)QÆKOWA(B, (No(B. (Nw(B.,s)E; (Ns)QÆDANÆ^(B, æ. (Nl(B.,s)E; (NtIMO[KO(B, (Ng(B. (Nm(B.,s; (NgLADU[(B, (Nw(B. (Na(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E (Ndzwo uN)QÆWERSITET MENEDVMENTU OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2020)
(Nu MONOGRAF)QÆ^NOMU DOSLÆDVENNÆ WISWÆTL@@TXSQ TENDENCÆÇ UPRAWLÆNNQ ZAKLADAMI OSWÆTI W UMOWAH GLOBALÆZACÆJNIH ZMÆN(B, (NOKRESL@@TXSQ SU^ASNÆ TEHNOLOGÆÇ UPRAWLÆNNQ ZAKLADOM OSWÆTI(B, (NROZGLQDA@TXSQ PROBLEMI ROZWITKU PROFESÆJNOÇ DÆQLXNOSTÆ KERÆWNIKÆW ZAKLADÆW OSWÆTI(B; (NDOSLÆDVU@TXSQ ORGANÆZACÆJNÆ TENDENCÆÇ PÆDGOTOWKI KERÆWNIH TA PEDAGOGÆ^NIH KADRÆW DLQ SISTEMI OSWÆTI W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmENEDVMENT W OSW)QÆTÆs)E; (NDUHOWNO(B-(NMORALXN)QÆ PROCESIs)E; (NWOLONTERSXKA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NNAC)QÆONALXNO(B-(NPATRÆOTI^NÆ CÆNNOSTÆs)E; )QÆ(NNNOWACÆJNIJ MENEDVMENTs)E; (NOSW)QÆTNÆ PROÃKTIs)E; (NKRAUD(B-(NTEHNOLOG)QÆÇs)E; (NPROFES)QÆJNO(B-(NTEHNÆ^NA OSWÆTAs)E; (NZAKLAD DO[K)QÆLXNOÇ OSWÆTIs)E; (NZAKLAD ZAGALXNO)QÇ SEREDNXOÇ OSWÆTIs)E; (NPROFES)QÆJNE SAMOWIZNA^ENNQs)E; (NORGAN)QÆZACÆJNA KULXTURA KERÆWNIKAs)E; (NUPRAWL)QÆNSXKA KOMPETENTNÆSTXs)E; (NMED)QÆAGRAMOTNÆSTXs)E; (NPRO)QÃKTNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NSPEC)QÆALXNA OSWÆTAs)E; (NPROFES)QÆJNA MOBÆLXNÆSTXs)E